Gott nyttårsafton ... Kanske

HuvudvärkI eftermiddags ser jag fram emot att tillbringa nyårsafton med några fantastiska vänner, Bill och Carla. Vi ska spela lite Kranium spel, titta på några videor och koppla av medan vi väntar på att 2007 ska komma in tyst och (förhoppningsvis) lugnt.

UPPDATERING: Jag hade tidigare skrivit om en utmanande affärsrelation jag ingick med en annan bloggare. På begäran av några andra läsare behåller jag detta partiella inlägg. Tack och lov arbetar vi igenom de utestående frågorna.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jag är glad att det här går igenom. Jag såg det ursprungliga inlägget och var mycket bekymrad över dig. Eftersom jag nyligen sörjde min makas död (vi var separerade men bästa vänner) kan jag DEFINITIVT relatera till Holiday Blues.

    Min har också en glad anteckning. Hon älskade jul, men hennes hälsa hade hindrat henne från att "göra det rätt" de senaste åren. Jag tröstar mig med att veta att hon hade den bästa julen hittills.

    Vince

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.