Hej, jag är en Mac. Och jag är en PC.

Jag är en datorJag? Mac

Hej, jag är en Mac.

Och jag är en PC.

PC: Jag har RAM, ett moderkort, en processor, en mus, ett tangentbord, en hårddisk och en bildskärm.

Mac: Det gör jag också. Och eftersom de alla är gjorda av samma folk som gör mitt operativsystem, fungerar de bättre. Det är mycket mindre kod att hantera.

PC: Jag förstår. Jag är lite billigare eftersom du kan mixa och matcha tusentals alternativ och till och med bygga mig själv. Jag kanske inte fungerar lika bra som du, men jag stöder miljoner fler enheter. Tyvärr, när någon skriver något skit, kan det förstöra mig.

Mac: Det är vettigt, det är därför vi inte låter andra göra våra grejer. Jag hoppas att du jobbar med det. Hej, åtminstone kan vi prata med varandra!

PC: Visst kan! Du kan se mig i ditt nätverk, jag kan se dig på mitt. Vi stöder båda trådlöst, Bluetooth, Firewire och USB.

Mac: Ibland klär jag mig dock lite svalare än du.

PC: Ja, men om folk är villiga att spendera lite mer kan jag se ganska snygg ut. Heck, jag kan till och med se ut som dig med en trevlig temaprogramvara.

Mac: Wow. Och eftersom vi har samma processorer nu kan jag faktiskt köra din programvara med Parallels.

PC: Kan du? Det verkar lite ensidig, eller hur?

Mac: Visst ... men ingen klagar verkligen för att du är en av de "affärsmonster" som alla våra coola killar ska hata.

PC: Hata bort, kompis! På det sättet vet man verkligen bryr sig när du (Apple) går iväg med $ 472 miljoner i vinst med en vinstmarginal på 48%. Det är ironiskt att det får mig att se ont ut för att arbeta med alla, medan du inte delar någonting och gör stora vinster också.

Mac: Shhhhh. Berätta inte för någon. När allt kommer omkring kommer vi snart ut med en telefon som kommer att bli en stor säljare.

PC: En telefon? Wow ... kom de inte ut för ett tag sedan?

Mac: Ja, men vi ska göra det svalare.

PC: Hur mycket svalare?

Mac: 50% - vinstmarginalkylare.

PC: Wow. Med dessa typer av marginaler skulle du tro att du skulle kunna sänka dina priser lite. När allt kommer omkring tjänar artister och musiker inte för mycket pengar ... eller hur?

Mac: Nej, men de är villiga att spendera mer på kreativa, coola saker.

PC: Det är bra att vara cool.

Mac: Hela vägen till banken, kompis!

OBS: Skriven och publicerad från en MacBookPro

20 Kommentarer

 1. 1

  Fantastiskt inlägg Doug !! Du summerade ganska mycket hela PC-Mac- och iPhone-debatten med ett kort och underhållande inlägg. Bra gjort!

 2. 3
  • 4

   Du hittar att det bara var ett rykte. Han håller fast vid dessa annonser ett tag. Annonserna fungerar fantastiskt - jag tvivlar på att han kan överträffa Mac på dem.

 3. 5
  • 6

   Så sant, Gavin. Jag kom inte in i politiken med detta men det påminner mig om regeringen ... så länge republikaner och demokrater har alla som hatar varandra, märker ingen hur mycket de missbrukar och fyller sina egna fickor.

 4. 7

  Doug

  Jag älskar denna humor! Naturligtvis är Apple den som skrattar. Under tiden har Dell sin VD tillbaka. Kanske kommer han att rekrytera Dell Dude för deras reklam för att bekämpa Mac-killen!

 5. 8

  Jag älskar det Mac är en leksak för mig. Jag redigerar video på min dator och det fungerar bra. Även om jag stämmer är ett äpple fungerar det bra på min dator. Walk in Best köper och de har tusentals programtitlar för PC och bara några få för MAC. Jag är ledsen att Mac-datorerna inte låser sig är BS. Jag har sett dem göra det.

 6. 9

  Jag älskar det här inlägget 😆 Det är ömsesidigt nu 😛 Men faktiskt gick Mac till Blue-Death-skärmen också, bara det händer mindre än Windows, Windows XP hade dock varit ett bra företag med mig. Även om jag bara är en ny Mac-användare, men jag tror att om jag skulle ha chansen att välja min nästa dator kommer det att bli en riktigt svår affär ...

 7. 10

  Jag tycker att det som är bra med Mac-annonser är att de är lätta att göra narr av. Jag är säker på att Apple inser att de är nya annonser inte är de bästa, men dessa parodier - bra eller dåliga - kommer bara att föra mer uppmärksamhet åt Apple-lägret.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.