Det är semester igen, här är 10 taktiker för att maximera dina resultat

Semestermarknadsföringstaktik

Jag sitter i en kiosk på Minneapolis flygplats på väg hem till Indianapolis. Jag har precis gjort en nyckel på Koncepton som detaljerade Agil marknadsföringsresa och gav deltagarna min Marknadsinitiativ Arbetsblad. Ta en kopia av det när du läser denna infografik - det borde hjälpa dig!

Tillbaka till historien. Jag var i Austin på Dell förra veckan och presenterade för sina internationella lag om podcasting, kom hem och åkte till South Dakota några dagar senare. Jag ammar en krossad häl så alla promenader torkar ut mig också. Med allt på gång landade jag i South Dakota där de fantastiska Korena Keys of Viktiga medielösningar körde oss runt Black Hills och visade oss de otroliga platserna. Sidnotering - det här kan vara den bästa destinationen i USA jag någonsin har varit på, och jag har varit över hela landet.

När vi körde ut till bergen för att göra lite vinprovning började det snöa. Inte en flinga här eller där ... det var verkligen på väg ner. Det var helt vackert ... men det fanns bara ett problem.

Jag var så upptagen med att packa och planera att jag glömde ta med mig en tröja eller rock! Jag är inte säker på vad jag tänkte. Vem går till fjällen i oktober utan att ens packa en jacka? (Mig!)

Min poäng? Tiden går fort, och det är redan dags för dig att börja planera dina semestermarknadsföringsinsatser. Denna infografik från MDG Advertising är en stor resurs, 10 viktiga helgdagsmarknadsföringstaktik för 2017.

Semesterrelaterad försäljning i USA förväntas överstiga 923 miljarder dollar 2017, en ökning med 3% från förra säsongen. Det antalet kan få visioner om vinstdans i ditt huvud, men det är också en stor utmaning: mer utgifter innebär mer konkurrens - och mycket mer marknadsföringsmeddelanden för konsumenter att sortera igenom. MDG-reklam

10 viktiga helgdagsmarknadsföringstaktik för 2017

 1. Start Tidig och slut Sent
 2. Ge Inspiration Över kanaler
 3. Fokus på Sociala medier för att nå yngre konsumenter
 4. Var specifik Om semestern
 5. personifiera Dina meddelanden
 6. Erbjud mer än Rabatter
 7. Skapa mobil ett stort fokus
 8. Hålla ett öga på amason
 9. Fabrikat Returer Väldigt lätt
 10. Ge inte upp

Här är hela infografiken med otroligt stödjande statistik och detaljer:

Semestermarknadsföringstaktik

En kommentar

 1. 1
  • 2

   Absolut, Filip! Jag tror att mer personliga och specifika meddelanden har visat sig få högre öppnings-, klick- och konverteringsfrekvenser. Och samordning av alla kanaler är alltid ett plus. Tack så mycket för att kommentera!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.