Hur man lägger till e-postadresser till LinkedIn

LinkedIn-logotyp

Link changed its Add Connections section and, in my opinion, made the dumb move of burying the method of adding a contact by email address. I’m not sure whey they did this but it’s now a 4 step process instead of the couple steps it used to take. This is probably the page that I visit most in LinkedIn when I arrive back from speeches or conferences. I go through the business cards of those folks that I collected and connect with them.

I det nya användargränssnittet är följande steg för att lägga till anslutningar via e-postadress:

 1. Klicka Lägg till anslutningar högst upp till höger efter att du loggat in på LinkedIn.
 2. Klicka på Alla e-postmeddelanden ikonen på höger sida.
 3. Enligt Fler sätt att ansluta, Klicka Bjud in per individuell e-post.
 4. Skriv in dina e-postadresser och klicka Skicka inbjudningar.

LinkedIn Lägg till e-post

4 Kommentarer

 1. 1
  • 2
   • 3

    Ja, det här är ett av de områden du och jag kommer alltid att vara oense om. Jag lägger inte till människor på LinkedIn om jag inte har ”riktigt” anslutit mig till dem. Det är inte ett massspel att se hur många anslutningar jag kan få.

    När jag går till ett evenemang KAN jag komma tillbaka och lägga till fem personer som anslutningar. Resten går till SalesForce antingen som MQL eller SQL.

    • 4

     Om någon ger mig sitt visitkort eller har anslutit till mig via webbplatsen eller via e-post är vi anslutna. Jag missbrukar inte det förhållandet - men när jag letar efter resurser är det ibland användbart. Jag bryr mig inte om antalet anslutningar, jag bryr mig om räckvidden för mitt nätverk. Och det fungerar!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.