Hur halverar du din bloggtrafik

gäst blogga

Jag antar inte någon skulle faktiskt vilja minska sin trafik till hälften på sin blogg. Det är dock ganska standard med min statistik och lägger en hel del press på mig att blogga varje dag.

Bloggtrafik

Om jag fortsätter att blogga konsekvent så ökar min trafik - kanske cirka 100 nya besökare om dagen varje månad. Men om jag inte bloggar en enda dag, minskar min trafik med hälften. Den senaste veckan har jag varit så upptagen att mina dagliga länkar har varit majoriteten av mitt innehåll - till och med tvingat en god vän till mig att klaga.

Jag bloggar inte på grund av brist på innehåll, så jag behöver bara få mig tillbaka till en bra rytm. Jag har massor av information att dela med mig av om de växande framstegen inom online marknadsföringsteknik - jag måste bli mer disciplinerad i mina publiceringsfrister. Håll dig kvar, jag är tillbaka på uppgång!

4 Kommentarer

 1. 1

  Jag älskar öppenheten här. Jag undrar hur det skulle vara om statistik visades på sidan hela tiden.

  Jag tror att det bara skulle fungera på produktsidor och granskningssidor jämfört med en personlig blogg. Jag följer människor på grund av deras idéer, inte deras statistik. Men det vore intressant att se om de bästa trafikgäslarna är de bästa idékillarna.

  Lycka till att komma in i en rytm. Jag kämpar verkligen med det.

  Don

 2. 2

  Trevlig helgavgång där. Vad hände med de dagar då människor surfade och läste viktiga blogginlägg för marknadsföring 24/7! Jag skulle vara intresserad av att se om trenden var konsekvent under de senaste månaderna.

 3. 3
 4. 4

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.