8 bildidéer för att marknadsföra ditt företag på Instagram

instagram marknadsföring

Ibland kommer jag med ett bra citat eller kortfattat råd som jag vill dela socialt. I stället för att bara twittra ut det öppnar jag upp Depositphotos mobilapplikation och hitta en vacker bild. Jag beskär den med min iPhone och öppnar den sedan i Över app. Inom tio minuter har jag ett fantastiskt foto som kan inspirera några av vårt företags Instagram-nätverk. Här är ett exempel:

Var hjälten

Vad har det att göra med att generera försäljning för mitt företag? Jag har upptäckt genom åren att de största möjligheterna och klienterna har kommit genom vårt nätverk, inte genom att främja skiten ur det.

Instagram är ett visuellt socialt nätverk som ger ett utmärkt sätt att öppna mitt personliga liv och dela det online. Jag lägger upp alla typer av bilder - från vårt kontor till våra kunder, till min hund ... och ja ... några inspirerande citat däremellan. Vi har inte en enorm följd, men vi har en stor grupp vänner som gillar och delar det vi publicerar.

MedHootSuite, vi kan också nu schemalägga våra Instagram-inlägg till vår publik! Schemaläggning av Instagram-uppdateringar har varit särskilt effektivt för att planera kampanjer för våra kunder.

Hur du marknadsför ditt företag på Instagram

Det sociala trädet sätta ihop denna kortfattade infografik för att hjälpa dig att tänka på idéer för bilder och video som du kan dela för att öka medvetenheten om ditt varumärke och bygga en relation socialt med din publik. De ger åtta bildidéer som du kan dra nytta av för att marknadsföra ditt företag på Instagram:

  1. Visa upp dina produkter (eller dina kunder!)
  2. Visa hur dina produkter tillverkas eller dina tjänster tillhandahålls.
  3. Gå bakom kulisserna
  4. Visa vad dina produkter eller tjänster kan åstadkomma
  5. Visa upp ditt kontor och anställda
  6. Dela händelser som du deltar i
  7. Dela offert och inspiration
  8. Använd tävlingar för att få nya följare

Självklart, på vägen kan du till och med köra några omvandlingar med Instagrams Köp-knapp!

instagram-för-företag

Upplysning: Jag använder affiliate-länkar i den här artikeln.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.