Hur man synkroniserar två Google-kalendrar

Google Kalender

Med förvärvet av min byrå och nu arbetar jag som partner på mitt nya Salesforce-partner, Jag har ett problem där jag kör två Suite G konton och har nu två kalendrar att hantera. Mitt gamla byråkonto är fortfarande aktivt att använda för mina publikationer och föredrag - och det nya kontot är för Highbridge.

Även om jag kunde dela och se varje kalender på den andra måste jag faktiskt visa tider från den andra kalendern på var och en som upptagen. Jag sökte efter någon form av lösning ... och det enda sättet jag kunde göra var att bjuda in det andra kontot till varje evenemang, vilket är ganska ful och kan leda till förvirring med kunder.

Ännu viktigare är att jag har självplaneringsapplikationer för var och en av kalendrarna. Detta har resulterat i att flera möten har planerats i konflikt som jag har haft att planera om. Det är lite frustrerande. jag önskar att Suite G erbjöd möjligheten att prenumerera på en annan kalender och ha den som standard upptagen i den primära kalendern.

Min sökning resulterade i en fantastisk lösning, SyncThemCalendars. Med plattformen kunde jag lägga till två synkroniseringar ... från varje konto till det andra.

Varför synkronisera dina kalendrar?

Det kan finnas många användningsfall för denna funktionalitet. Du kanske vill blockera tid i din arbetskalender baserat på din privata / personliga kalender. Du kanske vill kopiera alla händelser från teamkalendern till din personliga. Eller kanske är du en frilansare som arbetar med flera olika kunder och vill på något sätt samordna ditt arbete.

SyncThemCalendars

Med kontot kan du registrera dig med en primär kalender och sedan synkronisera upp till 5 kalendrar. Ännu bättre, du kan anpassa kalenderinformationen, inklusive:

  • Sammanfattning
  • Beskrivning
  • Plats
  • Sikt
  • Tillgänglighet
  • påminnelse - standard är rensas eftersom det skulle resultera i att båda kalendrarna skickar en påminnelse.
  • Färg - särskilt användbart, jag kan få varje kalenderpost identifierad med en specifik färg.

Det är en fantastisk liten webbapplikation och billig för ett årligt kontrakt. Jag är säker på att det kommer att spara mer än det kostar på lång sikt.

Börja din 14 dagars kostnadsfria provperiod

Friskrivningsklausul: Jag är dotterbolag till SyncThemCalendars

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.