STORA RESULTAT ... Hemligheter avslöjade nu!

clickheretoorder1

Klicka HÄR för att beställa av Joel CommNej, min webbplats attackerades inte av en spammare. Det här är fortfarande Doug som skriver detta inlägg och jag gör det under min fria vilja.

Har du någonsin träffat en webbsida som annonserar att de kommer att avslöja alla hemligheter för de problem du vill lösa? Sidan börjar med otroligt skriven, formell text som suger in dig, djärva bilder, övertygande vittnesmål ... drar ner dig på sidan tills du magiskt lyfter ditt kreditkort ur fickan.

När jag arbetade i direktreklambranschen såg jag Pat Coyle hantverk lång kopia brev som uppnådde otroliga svarsfrekvenser. Jag tror vän och copywriter Erik Deckers är också ett fan och författare av långa kopior. Oavsett den faktiska produkten är dessa författares talang otrolig ... du är nästan hypnotiserad i slutet av brevet.

För vissa marknadsförare är den här typen av kopieringsavstötande och ibland tror de att den är bedräglig. Jag kan inte säga att jag håller med. Jag kan lätt känna igen det när jag ser det, men ibland är det svårt att vända sig bort. Jag har laddat ner (och betalat) för ett par e-böcker på min tid - och jag tror att jag har fått mina pengar.

Många av dessa människor är det informationsmarknadsförare, wheeling och handel med e-böcker, webbseminarier och konferenser. De öppnar sig med en gratis smak som suger in dig och kan kosta dig tiotusentals dollar när du lämnar konferensen.

Kostnaden är relativ, men ... om du har reklamtalang för dessa människor och du är villig att lägga allt du har i det ... kan du tjäna mycket pengar. När jag ser läsarkretsen på min blogg och webbplatser kan jag ge upp mycket pengar genom att inte följa Joels fotspår och själv bli en informationsmarknadsförare.

De flesta människor associerar att vara en miljonär på Internet med dot-com-mani i slutet av 1990-talet ... Men ett litet band av Internetmarknadsföringspionjärer gjorde tyst sina förmögenheter online innan någon Yahoo'd eller googlade termen "tjäna pengar online". Många av dem byggde sina imperier kring fyra enkla men extremt kraftfulla ord ... Klicka HÄR för att beställa.

Joel Comm's New York Times bästsäljare, Klicka HÄR för att beställa, är inte ett marknadsföringsmanus eller en bok om hur man blir miljonär. Istället är det en fascinerande titt på internetens tidigaste historia och de människor som först tjänade där - några av dem har du aldrig hört talas om. Som Mark Joyner säger, "Här är en liten grupp människor som i början av en teknisk revolution såg möjligheter och grep den."

Det finns Internetmarknadsförare och Internetmarknadsförare. Jag vet att de låter likadana, men ofta ser en grupp på den andra som ett privat skolbarn som snarkar mot någon från den offentliga skolan. I det här fallet är det dock ofta skolan som vinner ... flyttar enorma vinster på icke-traditionella sätt. Det låter nästan som om det inte är upp och upp ... men engagemanget är allt frivilligt och det är en ganska stor bransch.

Jag ser inte ner på dessa Internetmarknadsförare alls. Låt oss ta en titt på historien och till exempel jämföra Corey Rudl (RIP) till Pets.com, det är klart vem som hade uppehållskraften och talangen. Det är också klart vem som slösat bort sina pengar och slösat bort sina intäkter. Jag är mycket vördnad över dessa entreprenörers talanger när det gäller att växa otroliga företag, korskonvertera trafik till varandra (snarare än att konkurrera), mentor och utbilda varandra om vad som fungerar och använda alla verktyg till deras förfogande för att testa och producera kopior som konverterar.

Jag är inte en marknadsföringspurist som hånar dessa entreprenörer, jag tycker att deras uthållighet och berättelser är fascinerande. Joels bok är historia efter historia om några av de mest framgångsrika internetmarknadsförarna. Berättelser om killar som stannar uppe hela natten för att behärska sitt hantverk, somna på jobbet, få sparken och sedan bli miljonärer är en stor inspiration för alla företagare. Att läsa berättelserna får ditt blod att pumpa! Genomsnittet CMO eller marknadschef kunde lära sig mycket av den här gruppen.

På tisdagskvällen slutade jag Super Crunchers på planet till San Francisco och jag slutade Klicka HÄR för att beställa i morse på flygresan - alla 279 sidor. Det är en bra läsning - se till att plocka upp den när du får en chans.

Jag känner till och med en e-bok i min närmaste framtid!

2 Kommentarer

  1. 1

    Fantastiskt inlägg, Doug! Jag kan säga att dessa böcker verkligen "pumpade upp dig." Och saken är att jag vet exakt vilken typ av kopia du hänvisar till. Jag var halvskolad i det medan jag växte upp på en reklambyrå för direktmarknadsföring där jag hade lagerhögar med prover att flyta igenom för att hitta MIN inspiration till mitt nästa direktreklampaket, tillsammans med en enorm svart bok av någon gammal kille som skulle vara en guru om ämnet direktmarknadsföring. (Jag var ett barn då och lärde mig bara om DM-legender som uppfann saker som Johnson Boxes och snap-paks.) Hur som helst, jag utmanades att skriva ett 6-sidars brev som säljer prenumerationer på Consumer Reports (det var "det långa brevet" begrepp). Skriv det jag gjorde, men klienten mailade det aldrig. Jag lärde mig fortfarande mitt hantverk då, och det var verkligen en utmaning.

    Jag kommer ihåg när jag först började läsa direkta svarsbrev, efter att jag aldrig fått mycket av det själv under min gymnasium och collegeår (jag var en ivrig brevförfattare till kompisar utomlands, vänner och släktingar), jag tyckte att brevet var evangeliskt.

    Ja, en e-bok låter underbart! Gör det!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.