Jag bröt WordPress 2.1

Okej, alla slutade fnissa…. Jag vet att detta är standardtemat. Istället för att försöka "fixa" mitt gamla tema och all anpassad kod som jag hade lagt in där, bestämde jag mig för att skrota det helt och hållet. Så håll ut med mig en stund när jag bygger mitt första tema för WordPress. Jag kommer att behålla detta fula tema för att motivera mig själv att göra temat färdigt och snabbare. Jag började med det igår kväll!

12 Kommentarer

 1. 1

  Lycka till. Allt gick bra för mig, men jag väntade på kraschen. Jag är alltid misstänksam att något kommer att gå väldigt fel när jag uppdaterar WordPress, men hittills har det aldrig gjort det.

 2. 2
 3. 3

  Bra inläggstitel 🙂 Bildlänkar var lite buggiga efter min WordPress-uppgradering, men annars är det ganska smidigt.

  Jag litar på att ditt nya tema kommer att se slickmatiskt ut!

 4. 4

  Lycka till Doug. Jag har skjutit upp uppgradering till WordPress 2.1 eftersom jag är orolig för att drabbas av samma öde.

  Jag har gjort en hel del WordPress-teman tidigare, så gärna ge mig ett rop om du behöver hjälp med det.

 5. 5

  Hej Doug,

  Jag tycker att ditt "standardtema" ser bra ut! Det ser inte så illa ut som du föreställer dig. Och jag tror att du precis har bevisat att även "standard" -temat kan se bra ut med bara några justeringar.

  Men att ha ett anpassat tema skapa en identitet - det är vad blogging handlar om och vi måste alla ha en unik blogg som vi verkligen kan visa upp för världen!

  Jag ser fram emot att se ditt nya tema.

 6. 6
 7. 7

  Wow - fantastiskt stöd. Tack alla! Jag gillar faktiskt enkelheten i detta tema. Jag ska se om jag kan integrera en del av enkelheten i mitt tema - min sista var lite upptagen!

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Jag förstår helt. Jag min nya webbplats jag var redo att gå tills jag också bröt mitt tema. Lite tinkering gjorde saker värre. Jag var tvungen att bygga om den. Allt medan min tidigare - icke bloggande - sida var nere. I grund och botten var jag nästan en månad utan en webbplats. Och jag är webbutvecklare.

 11. 11
 12. 12

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.