Jag väljer Indy! i Indianapolis Star

Jag väljer Indy!John Ketzenberger skrev en trevlig Artikeln on Jag väljer Indy! i dagens Indianapolis Star.

Det som är coolt är att webbplatsen precis har hänt. Med tanke på att staten bara betalat 90,000 XNUMX dollar för slogan för dud-turism "Starta om dina motorer" är det uppfriskande att se en bra, gratis idé. - John Ketzenberger

Pat Coyle och jag startade webbplatsen av just denna anledning. Det finns mer än en miljon berättelser där ute om varför människor väljer Indianapolis, och vi tycker att det är viktigt att få ut det ordet till människor som inte ens ser oss på kartan. Det är också ett bra experiment för blogosfären ... Jag är inte säker på att någon annan har gjort något liknande för att marknadsföra sin lokala region.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.