Jag skickade precis $ 1000 till Noah!

Ledsen för sen körning på detta! Vi skickade en lista med posterna till Ade där varje post har ett slumpmässigt nummer associerat (använder RAND-funktionen i Excel och sorterar sedan kolumnen). Vi hade sedan Hannes välj ett slumpmässigt nummer inom 108 poster så att Hannes inte vet vem som vinner. Vinnaren av $ 1,000-utdelningen var Noah på wpstar.com!

wpstar

För att täcka Paypal-transaktionskostnaderna skickade jag faktiskt 1,040 XNUMX dollar till Noah! Grattis Noah! Resten av priserna är också på väg!

7 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Det här är en stor överraskning för mig eftersom jag har varit sjuk hemma hela dagen! Jag skulle säga att detta är motivation att läsa din blogg oftare, men jag har redan läst nästan alla inlägg. Tack för att du höll en fantastisk tävling och jag hoppas att du och dina sponsorer också är glada.

  Den här typen av saker hjälper mig verkligen att rättfärdiga min bloggläsningstid för min fru 🙂

 3. 3

  Grattis Noah! Jag skickade precis länkar till dig för de extra priserna.

  Det var en rolig tävling - jag ser fram emot din nästa tävling Doug 😉

 4. 4
  • 5

   Hej Maria,

   Allt gick till vinnaren av det stora priset! Nästa tävling Jag kommer definitivt att ha första, andra, tredje priser ... Jag tror inte att den här tävlingen lockade lika mycket uppmärksamhet med bara en vinnare. (Men det gjorde Noah glad!)

   Doug

 5. 6

  Oooh ok! Jag missförstod då.

  Jag hoppas att för din nästa tävling kommer du att göra det lättare för människor att delta också. Att ha 10 sponsorer att skriva om är inte särskilt uppmuntrande. Naturligtvis vill vi alla ha extra bidrag, men för saker som kan vara mer effektiva för dig också, som att tummen upp SU, prenumerera på ditt flöde, gynna dig på Technorati, etc ...

  Min åsikt dock. 🙂

 6. 7

  Bra inlägg. Du gör några bra poäng som de flesta inte förstår helt.

  ”Ledsen för sen körning på detta! Vi skickade en lista över posterna till Ade där varje post hade ett slumpmässigt nummer associerat (med RAND-funktionen i Excel och sedan sorterade kolumnen). Vi fick då Hannes att välja ett slumpmässigt nummer inom de 108 posterna så Hannes skulle inte veta vem som skulle vinna. Vinnaren av utdelningen på 1,000 XNUMX dollar var Noah på wpstar.com! ”

  Jag gillar hur du förklarade det. Väldigt hjälpsam. Tack.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.