Jag är förlorad utan henne

MacBook ProHennes släta hud, ljusa ögon, känslig röst ... åh, hur saknar jag henne Visst, ibland skulle hon inte stå upp på morgonen så jag slog henne med en explosion av kall luft... men när hon var på, var hon på.

Idag fick jag äntligen släppa henne. Hon är på väg till läkaren. Förhoppningsvis kan de göra en enkel operation och få henne tillbaka i mina armar.

Jag är förlorad utan henne. Kom tillbaka snart, MacBookPro!

Till mina läsare. Ha tålamod med mig ... Jag har svårt med min temp, HP. Suck.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej Doug, du fortsätter metaforen för några fler inlägg, och imma börjar verkligen tro att det händer något mellan er två! Jag menar det i verklig mening 🙂

  • 3

   ha! Jag måste säga er, AL ... det är fantastiskt hur mycket vi personifierar våra liv runt våra bärbara datorer när det är vår verksamhet! Lyckligtvis har nästan allt säkerhetskopierats till nätet på ett eller annat sätt - men ingenting verkar vara bekvämt.

   Doug

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.