Jag är förlorad utan henne

MacBook ProHennes släta hud, ljusa ögon, känsliga röst ... oj vad jag saknar henne. Visst, ibland skulle hon inte gå upp på morgonen så jag hade slagit henne med en blast av kall luft... men när hon var på, var hon på.

Idag fick jag äntligen släppa henne. Hon ska till doktorn. Förhoppningsvis kan de göra en enkel operation och få henne tillbaka i mina armar.

Jag är vilse utan henne. Kom tillbaka snart, MacBookPro!

Till mina läsare. Var snäll och ha tålamod med mig ... Jag har svårt för min temperatur, HP. Suck.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej Doug, du fortsätter metaforen för några fler inlägg, och imma börjar verkligen tro att det händer något mellan er två! Jag menar det i verklig mening 🙂

  • 3

   ha! Jag måste säga er, AL ... det är fantastiskt hur mycket vi personifierar våra liv runt våra bärbara datorer när det är vår verksamhet! Lyckligtvis har nästan allt säkerhetskopierats till nätet på ett eller annat sätt - men ingenting verkar vara bekvämt.

   Doug

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.