I efterdyningarna av mitt enorma politiska inlägg

Barack Obama 2008

Ibland tror jag att läsarna på min blogg verkligen har lärt känna mig genom åren. Igår skrev jag ett blogginlägg där jag frågade om Obama var nästa Vista. Wow, vilken eldstorm som höjde! Serien av kommentarer var så ond från vänster och höger att jag vägrade att lägga upp många av kommentarerna.

Min blogg är en blogg för marknadsföring och teknik, inte en politisk blogg. Min humor var avsiktlig och jag utnyttjade definitivt det här valets popularitet. När jag vaknade i morse och fick reda på att Barack Obama är vår valda president, står jag vid posten och hoppas inte bara, men ber att Obama levererar på den förändring som han har lovat. (Som självständig är jag dock inte optimistisk.)

För de från vänster som attackerade mig för inlägget, måste du verkligen stoppa hatet och de onda attackerna mot alla som ifrågasätter dina ledare. Frågestyrka är en del av de friheter som jag och andra kämpade för i detta land och det är vår plikt som medborgare i ett fritt land att ifrågasätta ledarskapet och hålla dem ansvariga. Jag är verkligen besviken över kommentarerna som skrevs till mig. Jag har aldrig gillat politik och tror att det är kärnan i varför vi har en sådan splittring i detta land.

Den ultimata ironin är naturligtvis att jag uppburen Obama genom primärerna och har berättat för mina barn hur otrolig en dag i historien det skulle vara om han valdes till president. Det var först efter Obamas val av Biden som vice president, jag slutade stödja hans kampanj.

För dem på höger, det är dags att du tar en djup titt på hur du slösade bort din makt. När du hade möjlighet att leda detta land, hitta möjligheter att nå över partilinjer och leda ALLA till den amerikanska drömmen, ledde du istället med hubris och ignorerade de som behövde dig mest.

Det var hemskt att se vad du gjorde mot republikanska partiet och din förlust är bara ditt fel. Skyll inte på media - du gav foder till dem som alltid kämpade mot dig.

Det är en fantastisk dag för Amerika

Jag har alltid varit en stolt amerikan, men idag är en fantastisk dag. Oavsett hur de kommande fyra åren går är det ett så otroligt steg i rätt riktning för att läka de pågående loppfrågorna som har delat upp detta land så länge. Månaden som jag föddes uppstod upplopp i landet, Civil Rights Act undertecknades och Martin Luther King dödades.

Det är tråkigt att det tog 40 år, men det är det fortfarande en otrolig dag i Amerika. Det är verkligen den första dagen på 40 år som detta land har haft en betydande händelse som drev rasism in i rännan som den tillhör. Oavsett vilken sida av gången du kommer från, det är en fantastisk dag att vara amerikaner.

6 Kommentarer

 1. 1

  Jag håller med, tack för uppföljningsinlägget. Jag stödde inte Obama och röstade inte på honom. Jag tror att han tog med många fantastiska saker till kongressen och är den typ av person jag vill vara inblandad i systemet, jag stödde honom bara inte som ledare för hela landet. Men det förändrar inte det faktum att han nu är min president och ansvarar för mitt land. Jag hoppas också att han kan genomföra den förändring som han gjorde kampanjen genom allt detta. Men precis som du förväntar jag mig ärligt talat inte mycket om vad som lovades i kampanjer av politiker på båda sidor om gången.

 2. 2
 3. 3

  FWIW, jag tyckte mycket om ditt Obama-Vista-inlägg och kände att analogierna var söta och lätta. Jag publicerade det till och med på Twitter.

  Människor måste tända och komma förbi all valretorik. Val är tävlingar. Tävlingar är konkurrenskraftiga och ibland belyser kandidaternas fel och skillnader. Det finns mycket mer som binder oss ihop än att riva oss isär. Vi är alla i detta tillsammans. Obama är ALLA i USA: s utvalda president nu, inte bara demokraterna.

  Låt oss alla gå framåt och med god hastighet och lösa våra problem.

 4. 5

  Doug, de onda attackerna från vänster var inlärda knep från höger. För första gången i mitt vuxna liv är jag stolt över att vara amerikaner och stolt över mitt land. Det är dags för oss att samlas som en nation för det allmänna bästa, ekonomi, energi, ta hem trupperna, ge hopp för underklassen och be att vi alla kliver upp som en enad styrka bakom vårt ledarskap. Jag hoppas att våra barn vill vara som Barack istället för som Mike eller 50 cent. Om utbildning blir en prioritet för Amerikas ungdomar än Obama kommer valet att vara en stor anledning till det. I vissa amerikanska städer har vi en svart bortfallshastighet på över 75% som gör att vi kan hålla hoppet vid liv. Doug ta en titt på mitt inlägg, vår tid har kommit på http://www.blackinbusiness.org

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.