Bevisade strategier för att öka webbplatstrafiken

öka trafiken

BWHGeek har tagit fram denna infografik om sätt att öka trafiken till din webbplats. Jag är inte säker på att jag håller med BWHGeek om vem som är den bästa värden ... vi älskar svänghjul (och är ett dotterbolag) och jag tror att deras infografik har ett stort gap i det ... mobil.

Mobiloptimering på din webbplats via ett lyhörd design, mobiltema och / eller mobilapplikation är ett otroligt sätt att öka trafiken. Våra egna iPhone och Android-appar växer mycket snabbare än vår webbtrafik (proportionellt). Ha en mobiloptimerad webbplats och applikation är bra för sökmotorrankningar och mobilsökning också. Bli mobil. Nu.

Annars älskar jag råden i denna infografik - särskilt att använda en e-post nyhetsbrev strategi och betalade kampanjer. Att betala trafik till din webbplats med leverantörer som driver relevanta besökare (vi gillar även Outbrain och StumbleUpon Ads) kan hjälpa dig att öka din publik och behålla de besökare du ursprungligen betalade för att komma dit.

Öka trafiken till din webbplats

2 Kommentarer

  1. 1

    Tack för tipsen Douglas. Jag har nyligen gästbloggat och jag hoppas att det ger trafik. Plus att jag är en kille i sociala medier försöker jag alltid berätta för människor att den måste användas och om den används, optimerad.

  2. 2

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.