Index Quick Chip: En snabbare, bättre EMV-upplevelse

I eftermiddags besökte jag min dotter på hennes kontor (hur cool en pappa är jag?). Jag stannade vid affären tvärs över gatan, Den friska marknaden och plockade upp ett trevligt blomsterarrangemang för hennes skrivbord och lite godis för personalen där. När jag checkade ut blev jag bortblåst ... Jag satte in min EMV-kreditkort och det fungerade nästan omedelbart.

Det var det snabbaste jag någonsin har sett att en kassa fungerar med ett chip-aktiverat kort. Inte bara det, när jag slutförde min betalning, det frågade mig om jag ville ha ett utskrivet kvitto eller att skicka det till min e-postadress. En stund senare hade jag mitt kvitto och en kupong att använda för mitt nästa besök. Och inget behov av att skriva ut kupongen, den tillämpas automatiskt så länge jag använder samma kreditkort. bom!

Nyfiken på systemet såg jag upp index - plattformen som driver kassan. Det slutar att det var något annorlunda med deras teknik. De skrev om bearbetningsprogrammet för att fånga och validera EMV-kreditkortsdata. Deras system har till och med möjligheten att sätta in och ta ditt kort under kassan - sedan bekräftar försäljningen när du är redo att gå.

Här är en översikt över hur Index utvecklat Quick Chip, där de kunde få ner kassan till 1 sekund! Det är tio gånger snabbare än genomsnittet, vilket förbättrar kassahastigheterna och användarens upplevelse.

Åh ... och The Fresh Market var också fantastisk!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.