Hur växer du din Twitter-följd

lägg till Twitter-följare

Det kanske låter roligt för en kille som är det Twitter-efterföljande krymper att lägga upp en Infografik om hur du kan växa ditt följande... men jag ska förklara.

Under den senaste månaden har jag rensat tiotusentals konton som jag har följt på Twitter. Jag följde cirka 30 5 konton, men jag har filtrerat ner det till under XNUMX XNUMX och fortsätter att städa upp det. När jag har blivit av med skräppostkonton har dessa konton slutat följa mig ... vilket fått mitt följare att krympa.

Jag har följt många vänner av en slump och fått sorg över det. Om jag inte följde dig - skicka en lapp till mig så följer jag tillbaka ... det var inget personligt. Jag avföljde helt enkelt vissa människor av misstag. Hur som helst, tillbaka till infografiken! Twiends har sammanställt det här tipsbladet om hur du kan växa ditt twitterföljande och det är både vackert och omfattande.

Det jag gillar mest med det här rådet är att det är solida råd för att få en relevant följd. Om du köper följare någonstans kan du ha några höga siffror, men du kommer att översvämmas av skräppost. Twitter har arbetat så hårt med att öka sina siffror att systemet ruttnar inifrån och ut genom skräppost. Ett exempel är oförmågan att massfölja människor. Twitter låter dig inte ... men de har inga problem om du följer massor. Det är dumt. Om Twitter skulle arbeta med kvaliteten på innehållet på plattformen och ta bort hackarna - skulle kvaliteten förbättras och fler människor skulle lockas till plattformen.

Så här gör du Utöka din Twitter-följd:
växa Twitter efter

5 Kommentarer

 1. 1

  Jag har alltid haft en liten och mest riktad följer på Twitter. Men jag tror det under det nya året. Jag kanske investerar i TweetAdder. Bara så att jag kan automatisera processen lite.

 2. 2

  Jag har alltid haft en liten och mest riktad följer på Twitter. Men jag tror det under det nya året. Jag kanske investerar i TweetAdder. Bara så att jag kan automatisera processen lite.

  • 3

   Hej Paul,

   Jag tror att TweetAdder har några fantastiska funktioner ... men också några farliga. Till exempel älskar jag verkligen möjligheten att söka efter profil och ladda ner riktade listor. Det finns dock en fantastisk möjlighet att missbruka systemet om du vill. Fortsätt med försiktighet och låt dig inte frestas att missbruka den.

   Skål,
   Doug

   • 4

    Hej Doug

    Jag hör vad du säger. Det är därför jag bara lägger till personer som jag följer och tar bort manuellt. Jag vet att med TweetAdder kan du göra det automatiskt bland annat 
    saker. Men jag är lite försiktig med att göra detta.

 3. 5

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.