Hur växer du din Twitter-följd

lägg till Twitter-följare

Det kanske låter roligt för en kille som är Twitter-efterföljande krymper att lägga upp en Infografik om hur du kan växa ditt följande... men jag ska förklara.

Den senaste månaden har jag rensat tiotusentals konton jag har följt på Twitter. Jag följde ungefär 30 5 konton, men jag har filtrerat det till under XNUMX XNUMX och fortsätter att städa upp det. Eftersom jag har blivit av med spammy-konton har dessa konton slutat följa mig ... orsakat att mitt följd krymper.

Jag har följt många vänner av misstag och fått sorg över det. Om jag följde upp dig - släpp bara en lapp så följer jag tillbaka ... det var inget personligt. Jag följde helt enkelt en del personer av misstag. Hur som helst, tillbaka till Infographic! Twiends har sammanställt detta tipsblad om hur du växer din twitter efter och det är både vackert och omfattande.

Vad jag gillar mest med detta råd är att det är solida råd för att växa ett relevant följer. Om du köper anhängare någonstans kan du ha några höga siffror, men du kommer att översvämmas av skräppost. Twitter har jobbat så hårt med att öka antalet att systemet ruttnas inifrån och ut genom skräppost. Exempel på detta är oförmågan att massera följa människor. Twitter låter dig inte ... men de har inga problem om du följer en massa. Det är dumt. Om Twitter skulle arbeta med kvaliteten på innehållet på dess plattform och ta bort hackarna - skulle kvaliteten förbättras och fler skulle lockas till plattformen.

Så här gör du Utöka din Twitter-följd:
växa Twitter efter

5 Kommentarer

 1. 1

  Jag har alltid haft en liten och mest riktad följer på Twitter. Men jag tror det under det nya året. Jag kanske investerar i TweetAdder. Bara så att jag kan automatisera processen lite.

 2. 2

  Jag har alltid haft en liten och mest riktad följer på Twitter. Men jag tror det under det nya året. Jag kanske investerar i TweetAdder. Bara så att jag kan automatisera processen lite.

  • 3

   Hej Paul,

   Jag tror att TweetAdder har några fantastiska funktioner ... men också några farliga. Till exempel älskar jag verkligen möjligheten att söka efter profil och ladda ner riktade listor. Det finns dock en fantastisk möjlighet att missbruka systemet om du vill. Fortsätt med försiktighet och låt dig inte frestas att missbruka den.

   Skål,
   Doug

   • 4

    Hej Doug

    Jag hör vad du säger. Det är därför jag bara lägger till personer som jag följer och tar bort manuellt. Jag vet att med TweetAdder kan du göra det automatiskt bland annat 
    saker. Men jag är lite försiktig med att göra detta.

 3. 5

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.