Förstå iPhone-användare

iPhone-användartyper

Det råder ingen tvekan om effekterna som iPhone revolutionerade smartphone-industrin. Jag köpte en iPhone till min dotter, men den stora skärmen och den smidiga Google-integrationen av Thunderbolt (Android) var bara för mycket för att passera så jag gick inte den riktningen. Min dotter älskar dock absolut sin iPhone och kan bokstavligen inte gå var som helst utan det. En infografik från PaidViewpoint.com ger lite inblick i iPhone-användare, hur de använder enheten, hur deras kvarhållning är och varför de kommer att uppgradera. Juryn är fortfarande ute på iPhone 4S och om det uppfyller kraven från Apple-fans. UPPDATERING: Försäljningen har redan översteg 1 miljon telefoner så jag antar att det är det!

Infographic iphone

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.