Tidningens nedgång

tidningsnedgång

Vissa människor inom tidningsindustrin skulle vilja att du sörjer efter dem. Medan jag fortfarande älskar lukten av tidningspapper och älskar professionell journalistik, är branschen en som jag är evigt tacksam för att jag fick stöveln från. Jag tänker inte fortsätta om det ... mina tidigare inlägg här, här, här och här ganska mycket täcka det!

Men med den obestridliga utvecklingen av tid och teknikutveckling verkar den en gång dominerande tidningsindustrin ha undergått det universella fenomenet Internet. Med sin världsomspännande räckvidd, lättillgänglighet och popularitet bland en tydlig tekniskt kunnig ungdom har tidningsindustrin drabbats av en dramatisk nedgång i upplagan och reklamutgifterna, vilket ställer den rungande frågan "finns det en framtid för tidningar?" Från infografiken: Tidningens nedgång

USA tidning avböja infographic

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.