Investera i människor. Du kommer inte bli besviken.

Depositphotos8874763 m 2015

Jag har skämtat med en hel del människor att sedan min skilsmässa (och efterföljande upplösning av alla mina världsliga tillgångar) har jag tillbringat mina senaste fem åren med att investera i människor. Det kan låta väldigt konstigt och förhoppningsvis inte självisk, men jag känner att genom att fokusera min uppmärksamhet på mentorer, vänner och familj - att jag kommer att leva ett mycket mer fruktbart liv.

En vän till mig, Troy, frågade mig igår kväll vad det var jag tillbringade mest av min tid på att tänka på. För fem eller tio år sedan kan det ha varit arbete, pengar eller nästa 'leksak'. Men jag svarade honom ärligt talat att det är mina barn. Min son förhandsgranskar redan några program på IU och kommer att vara på hans seniorår. Min dotter börjar också forma sina tankar till framtiden - tänker på inredning eller konst & hantverk. Jag har utan tvekan vad mina barn gör för att de ska lyckas med det. Ibland klagar mina barn över hela tiden jag spenderar på datorn eller på jobbet - men sanningen är att det inte går för mycket tid genom min dag utan att reflektera över vilken otroligt välsignad far jag är.

Folk tycker att mina barn är så fantastiska på grund av mig. Det får mig verkligen att skratta ... Jag tror inte att det är fallet alls. De senaste åren har jag blivit omgiven av underbara mentorer, vänner, familj och ibland proffs som hjälper mig att uppfostra mina barn. De har också en fantastisk mamma som lätt har delat med sig av sina erfarenheter för att hjälpa dem att få insikt så att de inte riskerar att fatta samma beslut i sina liv. För mig är det en investering som lönar sig bättre än någon dollar som jag någonsin kommer att vinna i livet. Jag skulle gärna leva ett liv i fattigdom om jag vet att mina barn, min familj och mina vänner är lyckliga.

Så ... det är mina investeringar i livet. Jag tror att jag har cirka 30 webbplatser nu som jag är värd för vänner och familj. Det är något jag verkligen inte har så mycket tid att göra som jag skulle vilja, men jag försöker göra det bästa jag kan med de resurser jag har. Det är min lilla investering i deras lycka.

Idag lanserade jag en blogg för en vän till mig, Pat Coyle. Pat är en person som jag hade nöjet att arbeta med i några månader. Hans insikt om familj, Gud, arbete och marknadsföring är saker som jag värdesätter som en vän. Jag kan inte berätta hur mycket jag lärde mig och tyckte om att arbeta med Pat den korta tid jag gjorde. Så ... jag kastade en investering på hans sätt ... att sätta upp en blogg på http://www.patcoyle.net. Pats blogg heter 'My Life as a Customer'. Kanske var det lite självisk att sätta upp Pats blogg och vrida armen för att fortsätta skriva! Sanningen är att jag bara vill få mer av det råd från Pat som jag får varje dag när jag jobbar med honom! Hur som helst - jag hoppas att du också kolla in Pats blogg.

Investera i människor! Du kommer aldrig bli besviken.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.