Investera i människor. Du kommer inte bli besviken.

Depositphotos8874763 m 2015

Jag har skojat med en hel del att jag sedan min skilsmässa (och efterföljande upplösning av alla mina världsliga tillgångar) har spenderat mina senaste fem år på att investera i människor. Det kan låta väldigt konstigt och förhoppningsvis inte själviskt, men jag känner att jag kommer att leva ett mycket mer fruktbart liv genom att fokusera min uppmärksamhet på mentorer, vänner och familj.

En vän till mig, Troy, frågade mig igår kväll vad det var jag tänkte mest på. För fem eller tio år sedan kan det ha varit arbete, pengar eller nästa "leksak". Men jag svarade ärligt att det är mina barn. Min son förhandsgranskar redan några program på IU och kommer att gå under sitt högre år. Min dotter börjar också forma sina tankar inför framtiden - tänker på inredning eller konst & hantverk. Jag har ingen tvekan om att vad mina barn gör så att de kommer att lyckas med det. Ibland klagar mina barn över hela tiden jag spenderar på datorn eller på jobbet - men sanningen är att det inte går för mycket tid genom min dag utan att reflektera över vilken otroligt välsignad pappa jag är.

Folk tycker att mina barn är så bra på grund av mig. Det får mig verkligen att skratta ... Jag tror inte att det är fallet alls. Jag har under de senaste åren varit omgiven av underbara mentorer, vänner, familj och ibland proffs för att hjälpa mig att uppfostra mina barn. De har också en fantastisk mamma som lätt har delat med sig av sina erfarenheter för att hjälpa dem att få insikt så att de inte riskerar att fatta samma beslut i sina liv. För mig är det en investering som kommer att betala sig bättre än någon dollar som jag någonsin kommer att få i livet. Jag skulle gärna leva ett fattigt liv om jag vet att mina barn, min familj och mina vänner är lyckliga.

Så ... det är mina investeringar i livet. Jag tror att jag har cirka 30 sajter nu som jag är värd för vänner och familj. Det är något jag verkligen inte har så mycket tid att göra som jag skulle vilja, men jag försöker göra så gott jag kan med de resurser jag har. Det är min lilla investering i deras lycka.

Idag lanserade jag en blogg för en av mina vänner, Pat Coyle. Pat är en person som jag hade nöjet att arbeta med i några månader. Hans insikt om familj, Gud, arbete och marknadsföring är saker som jag värnar om som vän. Jag kan inte berätta hur mycket jag lärde mig och tyckte om att arbeta med Pat under den korta tid jag gjorde. Så ... jag kastade en investering åt hans håll ... lägger upp en blogg på http://www.patcoyle.net. Pats blogg heter 'Mitt liv som kund'. Kanske var det lite egoistiskt att sätta upp Pats blogg och vrida armen för att fortsätta skriva! Sanningen är att jag bara vill få mer av det rådet från Pat som jag fick varje dag när jag arbetade med honom! Hur som helst - jag hoppas att du också tittar på Pats blogg.

Satsa på människor! Du kommer aldrig bli besviken.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.