InVision: Prototyp, samarbete och arbetsflöde

invision-kommentar hotspot

Nyligen fick jag ett e-postmeddelande med en länk högst upp som uppgav att folk utformade ett nytt e-postmeddelande och ville ha vår feedback. Jag klickade igenom på länken och det var en offentligt tillgänglig prototyp av en ny e-postdesign av företaget. När jag skannade sidan fanns det numrerade hotspots (röda cirklar) som kunde klickas på och mycket specifik feedback gavs av folket som besökte sidan.

Jag klickade på ett område där jag trodde att det kunde bli några förbättringar och en dialog öppnade för mig för att skriva in min feedback och sedan begärde jag mitt namn och e-postadress. Användargränssnittet krävde inga instruktioner - jag visste intuitivt vad jag kunde göra.

Plattformen var så bra att jag var tvungen att besöka hemsidan, InVision. Du kan prova plattformen för ett projekt utan kostnad och sedan kräver efterföljande projekt en överkomlig månadsavgift. Alla deras planer inkluderar 1-bitars SSL-kryptering och dagliga säkerhetskopior.

InVision låter användare ladda upp sina mönster och lägga till hotspots för att förvandla statiska skärmar till klickbara, interaktiva prototyper komplett med gester, övergångar och animationer. Funktionerna inkluderar versionskontroll, projektledning och prototyper för både webb, mobil och surfplatta, möjligheten att presentera och dela design och ett klick- och kommentarverktyg för att samla feedback om design.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.