John Chow: Blogomentor

John ChowJag är en fan av John Chow Dot Com, The Miscellaneous Ramblings of a Dot Com Mogul. På bloggsfären finns det en näringskedja om du vill, av bloggare. Jag skulle klassificera John Chow som en av dem längst upp i livsmedelskedjan. John grundade The TechZone 1999 och resten var historia. John har auktoritet på grund av sin internethistoria, hans underhållande vandring och sin kunskap om teknik. Hans blogg är en som jag ser upp till eftersom John är både transparent och personlig på sin blogg.

John är delning sin auktoritet på webben genom att nämna de som skriver ett inlägg som granskar hans blogg. Det är anledningen till att jag skrev om honom här.

Johns blogg går också bra i vägen för intäktsgenerering - en viktig anledning till att jag håller reda på hans flöde. Om du undrar hur du kan tjäna pengar på din blogg kan det vara bäst att börja med. John har experimenterat ganska mycket med utformningen av bloggen, placeringen av annonserna, reklamkällorna etc. och han rapporterar nådigt om allt. En stor del av hans reklamintäkter går också direkt till välgörenhet ... det är ganska coolt. Nyligen gör John till och med direktannonsering på sin webbplats snarare än tredje part. Jag ser fram emot att läsa mer om hur det går.

Om du vill få en tydlig smak av John, hans humor och innehållet på hans webbplats, tittar jag på följande:

John kommer över som orädd, men inte arrogant. Det är en jordnära ärlighet som uppskattas. Jag har inte sett ett enda inlägg där han har utnyttjat sin "mobbade predikstol" och använt den för att slå någon. Snarare är det optimistiskt och mestadels humoristiskt. Jag tror att John förmodligen är den typ av kille du vill ta en öl med. Jag har bjudit in att köpa honom nästa gång jag är i Vancouver.

Jag gick till gymnasiet i Vancouver så jag tycker om att läsa hans inlägg om att vara i och runt en av mina favoritstäder på planeten. Så där har du det - min recension av John Chow Dot Com, The Miscellaneous Ramblings of a Dot Com Mogul. Hatten är för dig John ... en av mina bloggentor!

John är också en klädsel och dansare…. klick här att se honom i aktion.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.