KosmoTime: Skapa uppgifter som reserverar tid i din kalender

KosmoTime Time Management

Som partner i en byrå som arbetar med företagsföretag är mina dagar oskärpa och min kalender är en röra - studsande från försäljning, till strategi, till stand-ups, till partner och partnermöten oavbrutet. Mellan alla dessa samtal måste jag faktiskt få det arbete som jag har åtagit mig att göra med kunder också!

En sak som jag personligen har gjort tidigare är helt enkelt spärrad tid i min kalender för att säkerställa att jag kan få mina uppgifter slutförda och kommuniceras till våra kunder. När mitt block kommer upp tittar jag på min pålitliga pappersdyna och börjar slå ner utestående uppgifter.

KosmoTime Time Management

KosmoTime är en tidshanteringsapp som hjälper yrkesverksamma att få arbete genom att lägga upp uppgifter i kalendern med automatiska distraktionsfunktioner. KosmoTime är den saknade länken mellan att få ditt arbete gjort, anpassa det arbetet till din kalender och se till att det inte finns några distraktioner medan du utför dem.

  • Batch dina uppgifter - uppgifter är ofta mikrosteg till ett större projekt. Med KosmoTime kan du gruppera dina uppgifter och sedan schemalägga tid för att säkerställa att projektet kan slutföras.
  • Blockera alla distraktioner - KosmoTime stänger dina flikar och stänger av dina Slack-aviseringar när du startar din uppgift. När du är klar öppnar KosmoTime valfritt alla flikar och aviseringar
  • Lägg till uppgift från Chrome - KosmoTime låter dig bokmärka vilken webbadress som helst och förvandla den till en uppgift med ett klick från Google Chrome. Du kan senare tilldela den till en Sprint och göra det vid rätt tidpunkt, i rätt fokus.
  • Boka din kalender - KosmoTime integreras direkt med din Microsoft- eller Google-kalender. Lägg till en uppgift eller ett uppgiftsblock, dra den till din kalender och du kan förlänga tiden för att blockera så mycket tid som du behöver för att få ditt arbete åstadkommet.

kosmotime

KosmoTimes mål är att göra det möjligt för användare att nå sin fulla produktivitetspotential och i processen återhämta kontrollen över sin tid och sin känsla av frihet. s

Registrera dig för KosmoTime

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.