Leaderpromos.com: Fantastiska reklamprodukter, bra service!

anteckningsblock dknewmedia

Som min resa till Webtrends Engage 2011 konferensen var hotande, jag var på utkik efter lite reklamvaror att dela ut vid evenemanget. Som sponsor för evenemanget var ett av alternativen att dela ut anteckningsblock till deltagarna. Som ett litet företag var det naturligtvis en investering som jag var mycket bekymrad över.

Hur kunde jag balansera en stram budget, vara en cool sponsor av evenemanget och ändå distribuera några seriösa shwag som deltagarna skulle uppskatta och svara på? Jag hittade mitt svar med Leaderpromos.com. Nej, det här är inte ett sponsrat inlägg Det kommer inte heller att ha några länkar ... Jag tror bara på att publicera bra service och produkter när jag får möjlighet.

Jag bestämde mig för att köpa några fantastiska anteckningsblock som fanns med pennor som hade all vår kontaktinformation. Jag beställde dem, fick snabbt ett bevis tillbaka via e-post och ordern fullbordades och skickades till San Francisco inom några dagar! Eftersom jag faktiskt inte hade sett produkten var jag ganska nervös för investeringen. Kostnaden var mycket rimlig så jag var orolig att kvaliteten inte skulle bli ... eller värre ... de skulle inte göra dem i tid.

Resultaten var fantastiska!

När jag gick fram till VD Alex Yoder vid evenemanget möttes jag med en stor kram och ett tack för de coola anteckningsblocken! Grymt bra!!! Jag hittade en plats och kan inte beskriva hur stolt jag var att se så många människor plocka upp anteckningsblocken, bråka med de spakmanövrerade pennorna och sedan föra dem runt vid evenemanget. De var så coola att jag bad Webtrends att skicka extra till kontoret. De gjorde det, och vi fick dem idag. (Tack Webtrends!).

anteckningsblock dknewmedia

Särskilt tack till folket på Leaderpromos.com. Anteckningsblocken kom så trevligt ut att jag delade ut dem istället för visitkort för resten av evenemanget! (För att inte tala om att jag inte hade visitkort eftersom en annan namnlös leverantör var sen med dem !!!). Om du stannar förbi Highbridge, var noga med att ta en!

En kommentar

  1. 1

    Stay Sourced, leverantören av reklamprodukter, har lanserat en rad miljövänliga produkter som visar några konstiga och underbara användningsområden för återvunnet material. Om ditt företag letar efter spännande och etiska merchandising-idéer finns det mycket att göra: musmattor och underlägg från återvunna däck, bambupennor, yo-yos och pennor som kan spåra deras anor tillbaka till det ödmjuka gamla CD-fodralet. Den kanske mest spännande prylen i deras miljövänliga samling är den batterifria, vattendrivna klockan som utlöste en intressant diskussion bland teamet här. För ett intelligent gäng har det funnits några uppriktigt oroande förklaringar för hur detta kan fungera och inget vi vill ha i det offentliga området. Om det finns några forskare, alkemister eller voodoo-isar där ute som kan skina ett ljus på detta, snälla kommentera och sätt oss ur vår elände.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.