Hur många ansikten finns i din senaste e-post?

linkedin människor

Jag får över 100 relevanta e-postmeddelanden om dagen ... Jag vet att det är lite störande. Det är särskilt störande när e-postmeddelandet verkligen inte är så relevant. Så är fallet med dessa LinkedIn-e-postmeddelanden som berättar om folket i mitt nätverk som har bytt jobbtitel. Jag kan inte låta bli att skanna igenom ansikten och klicka igenom för att se vad som händer med dessa människor och deras karriärer. Jag är ganska säker på att detta LinkedIn-e-postmeddelande har en av de högsta klickfrekvenserna i e-postbranschen.

Jag får e-postmeddelanden hela dagen från sociala nätverk med namn och statusändringar på människor inom dem, men jag gräver sällan djupare. Men när det finns ett foto blir jag omedelbart fascinerad och måste klicka igenom. Det får mig att undra ... har du sett någon statistik om CTR för e-postmeddelanden med foton (inte stockfoton) av människor? Min gissning är att om du lägger en riktigt ansikte i dina e-postmeddelanden får du förmodligen verkliga resultat.

linkedin-e-post

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
    • 3
    • 4

      Kanske ett signaturfoto! Jag tror att folk kanske måste rulla ner för det. Jag är nyfiken på att lägga till foton av kunder och anställda helt enkelt hjälper till att anpassa ett e-postmeddelande och göra det mer tilltalande för läsarna. Det är något vi kan behöva testa!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.