LinkedIn testar ny funktion för vädermeddelanden

LinkedIn lägger till väderfunktion

LinkedIn verkar testa ett vädermeddelande över huvudfältet. Sedan igår visar du att sväva över väderinformationsikonen att tjänsten är ”Power by sun365”, tillverkarna av a Google Chrome-tillägg och väderinstrumentets webbplats sun365.me. Och ja, de säger "power", inte "powered".

LinkedIn lägger till väderfunktion

Detta verkar vara en extremt begränsad testförsök, eller en extremt långsam lansering, eftersom jag inte kunde hitta ens en annan person som ser den här funktionen.

Den stora frågan är, varför? Min gissning utan manschetten är att de måste tro att fler kommer att börja sin morgon med LinkedIn eller att det kan göra webbplatsen mer "klibbig". Det verkar som ett långt skott för mig. Vad tror du? Är det en funktion du vill ha på LinkedIn?

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Thx för det här inlägget, Kevin. Jag såg detta dyka upp på min Twitter-sida för några veckor sedan. Nu i morse på LinkedIn. Jag har inte den här Chrome-tillägget installerat. Inte säker på om jag gillar det eller inte, men hittills verkar det ganska oskadligt.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.