Google My Business för lokal sökning

Google Maps

I april förra året gjorde jag ett inlägg om Google My Business. I helgen hämtade jag min dotter från hennes hårmöte. Salongen var vacker och de som arbetade där var fantastiska. Ägaren frågade mig vad jag gjorde för att försörja mig och jag sa till honom att jag hjälpte företag med deras online-marknadsföring.

Vi stod vid en dator och han delade med mig att hans försäljningsställe också gjorde sin webbplats. Jag bad honom att söka på Google efter “Frisör, Greenwood, IN“. Upp poppade upp en fin karta med hela hans tävling ... men inget inträde till hans salong. Jag gick igenom honom publicera sin verksamhet på Google My Business och det tog hela 10 minuter.

Om du arbetar med att sälja webbplatser för regionala företag eller gör lokal sökmotoroptimering, hur kan du lämna detta utanför din strategi? Det är gratis, det är högst upp på sökresultatsidan och det är lätt att använda! Google har till och med lagt till lokala statusuppdateringar på sidan.

Även om du inte är ett regionalt företag rekommenderar jag att du använder Google My Business. Företag gillar att använda lokala resurser eftersom de är lättare att kommunicera med, besöka och få support från. Handla lokalt, köp lokalt, sök lokalt ... och lista ditt företag så att du hittar det. Bing har också ett lokalt listningscenter

3 Kommentarer

  1. 1

    Jag tror att ju fler kanaler du levererar din information och bygger en närvaro för ditt företag, desto fler ögonkulor får du och desto starkare kommer ditt varumärke att bli. Google Local Business finns definitivt på min lista!

  2. 2

    För det mesta är företagsägare så uppslukade av att annonsera sina företag på nätverkssajter eller på internet att de ofta förbiser dessa alternativ. Detta gäller särskilt för mycket gamla mamma- och popföretag, som alltid hade förlitat sig på deras företags rykte.

  3. 3

    Vi har tillbringat mycket tid på att optimera lokala kundföretag till Google Local Business såväl som Maps och använda Maps Booster. Till exempel får en av våra webbplatser bokningsföretag för flygplatsparkering hälften av sin trafik bara från Maps-listan ensam. Att ha ditt lokala företag på sidan ett är avgörande och vi ser möjligheter för våra kunder eftersom vi får dem på sidan ett flera gånger för deras "pengar sökord". Jag gillar att få klienter på Maps, PPC och Natural. Genom att göra detta kan jag täcka 10-15% av hela fastighetssidan. När en potentiell kund söker och ser mer än en notering ovanför eller under veckan ser vi många nya affärer, för att inte tala om nya kunder.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.