Designad för att indikera något utöver det vanliga

madascar röd knapp

Mina barn gör alltid narr av mig för min kärlek till animerade filmer - jag kan helt enkelt inte få nog av dem. När jag tittade på Madagaskar 2 älskade jag den här scenen där det röda ljuset börjar blinka på och av ... se hur det hanteras av pingvinerna vid ratten:

Det är synd att Analytics inte alltid har blinkande röda lampor "utformade för att indikera något utöver det vanliga" liksom manualerna för hur man åtgärdar dem. Naturligtvis - även om de gjorde det - så länge planet fortfarande flyger, skulle de förmodligen välja att göra ingenting.

Organisationer fascineras också av växande antal (liksom jag!). Problemet är att det normalt finns historier inom siffrorna som borde blinka röda lökar. Det är ditt jobb som marknadsförare att hitta dem ... kanske en betydande minskning av sökordstrafik eller en hänvisande webbplats som dyker upp ur ingenstans.

Det närmaste vi kommer en manual är det löpande rådet från folk som Avinash Kaushik och bästa praxis för analys bloggar. Vilken typ av röda lampor har du upptäckt (eller ignorerat) i din Analytics?

Du kanske borde göra något åt ​​det innan planet går ner! Eller tycker du att dina Analytics-rapporter är "snygga och lite hypnotiska"?

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.