MailButler: Slutligen, en assistent för Apple Mail som vaggar!

postbutler

När jag skriver detta skickar jag för närvarande mejl helvetet. Jag har 1,021 100 olästa e-postmeddelanden och mitt svar svarar på direktmeddelanden via sociala medier, telefonsamtal och textmeddelanden. Jag skickar cirka 200 e-postmeddelanden och får cirka XNUMX e-postmeddelanden varje dag. Och det inkluderar inte prenumerationer på nyhetsbrev som jag älskar. Min inkorg är utom kontroll och inkorgen noll är lika realistisk för mig som en rosa dinosaurie.

Jag har distribuerat massor av verktyg för att hjälpa till och jag har alltid varit besviken, kastade dem alla och återvände till Apple Mail vars flaggor, filter och VIP-listor är fingrar som jag använder för att plugga dammen. Det räcker dock inte. Jag är fortfarande frustrerad. Jag vill hantera våg av förfrågningar bättre. Och jag vet att det för ett par hundra e-postmeddelanden alltid finns en möjlighet i ett par som jag borde vara på.

För ungefär en vecka sedan, Thaddeus Rex, a varumärkesexpert som fungerar med oss ​​på kunder som kanske eller inte har sett mig öppet gråta framför min inkorg, låt mig veta om MailButler. Till skillnad från många tredjepartsplattformar som inspekterar eller tar över din inkorg är MailButler ett tillägg som integreras sömlöst med Apple Mail. Det är så bra att Apple egentligen bara ska ta det här företaget och lägga till dessa funktioner som standard.

MailButler-funktioner

 • Snooze - Genom att slumra ett e-postmeddelande kommer du att tillfälligt försvinna från din inkorg.
 • Spårning - Låt dig veta om mottagaren faktiskt har öppnat din e-post. Detta är ett fantastiskt verktyg för affärsutvecklare som ser om en prospekt öppnade sin introduktions- eller förslagse-post.
 • Schemaläggning - Planera att dina e-postmeddelanden ska skickas vid ett visst datum och tid i framtiden.
 • Ångra skicka - Under en tid kan du ångra sändningen av e-postmeddelandet och korrigera potentiella misstag.
 • signaturer - skapa vackra e-postsignaturer genom att välja mellan deras olika mallar.
 • Molnöverföring - MailButler laddar automatiskt upp stora filbilagor till molnet och lägger till motsvarande länkar till ditt meddelande istället.
 • Påminnelse om bilaga - Glöm aldrig att bifoga en fil till ett meddelande igen som du nämnde i meddelandetexten.
 • Avatarbilder - Med MailButler kan avsändaren av ett e-postmeddelande enkelt upptäckas av deras färgstarka avatarbild.
 • Direkt inkorg - Få åtkomst till dina mest använda postlådor direkt från menyraden - ett klick från var som helst
 • emojis - Dessa charmiga små ikoner som ingår i modern kommunikation ... nu också i e-post.
 • Säga upp - MailButler gör det lättare än aldrig tidigare att avsluta prenumerationen på oönskade nyhetsbrev: Ett klick!

Här är en bild av hur enkeltMailButler schemaläggning fungerar. En av funktionerna jag älskar är att den behåller min sista inställning - så jag har gjort det Nästa arbetsdag klockan 8:00. Det här är fantastiskt eftersom jag inte bryr mig riktigt om att folk ser att jag svarar på deras e-post klockan 2, heh.

schemaläggning av mailbutler

MailButler kommande funktioner

 • Uppgifter - Markera dina e-postmeddelanden som att göra-saker för att aldrig glömma viktiga uppgifter igen.
 • Inbrottslåda - Ha en paus, ha MailButler: Inaktivera automatiskt vissa e-postkonton baserat på din arbetstid.
 • Offert - Dela snabbt en offert från ett e-postmeddelande i andra applikationer eller tjänster.
 • Giphy - Med MailButler har du direkt tillgång till en trazillion animerade bilder för att bättre uttrycka dig.

Installera MailButler GRATIS!

Jag är absolut glad över det MailButler har de Inbrottslåda funktion under utveckling. För många gånger får vi sena e-postmeddelanden från kunder med förfrågningar som vi hoppar på. Det är inte så att vi inte vill vara lyhörda, men vi tränar ofta våra kunder att de praktiskt taget kan komma i kontakt med oss ​​när som helst på dagen eller natten ... inte en bra övning eftersom vi inte är en supportavdelning. Jag vill hellre pausa mottagandet av e-post till nästa arbetsdag. Våra kunder som kan ha en nödsituation kan alltid ringa oss.

Upplysning: Jag använder min remisslänk i inlägget i hopp om att massor av er installerar och betalar för tjänsten och jag kan få den gratis! 🙂

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.