Skapa din Web 2.0-logotyp

På influens 2.0

Alltför roligt. Skapa din egen Web 2.0-logotyp här (UPPDATERING: Webbplatsen är inte längre tillgänglig). Jag hittade detta på Peter Glymans blogg.

6 Kommentarer

 1. 1

  Det är en cool och rolig sida. De har också - i en liknande design - en webbklocka. Slår någon av de andra jag har sett (även om jag aldrig har förstått varför någon skulle lägga upp en klocka på sin webbplats ...)

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Saker har blivit värre, nu finns det bara ett 404-fel. Bugger, precis som jag hade en riktigt bra idé var jag kunde ha använt den effekten.
  Tja, Internet is en flytande sak.
  Tack för all inspiration - smart att bara ladda myBlog-communityn på förstasidan.

  • 6

   Tack, Martin! Jag har ändrat posten. RE: Jag har lekt med sidofältet för att göra det mer effektivt. MyBlogLog-javaskriptet är fortfarande i sidfoten - så de bloggare som besöker känns fortfarande igen på hemsidan, men jag ville inte sakta ner alla sidor om deras tjänst gick långsamt.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.