Checklista för marknadsföringskampanjplanering: 10 steg till överlägsna resultat

När jag fortsätter att arbeta med kunder på deras marknadsföringskampanjer och initiativ, tycker jag ofta att det finns luckor i deras marknadsföringskampanjer som hindrar dem från att nå sin maximala potential. Några resultat: Brist på tydlighet - Marknadsförare överlappar ofta steg i köpresan som inte ger tydlighet och fokuserar på publikens syfte. Brist på riktning - Marknadsförare gör ofta ett bra jobb med att utforma en kampanj men missar mest

SocialBee: Small Business Social Media Platform med conciergetjänster

Under åren har jag implementerat och integrerat dussintals sociala medieplattformar för kunder. Jag har fortfarande fantastiska relationer med många och du fortsätter att se mig marknadsföra nya och befintliga plattformar. Det kan förvirra läsarna ... undrar varför jag inte bara rekommenderar och driver en plattform för alla. Det gör jag inte eftersom varje företags behov skiljer sig från varandra. Det finns en uppsjö av sociala medieplattformar som kan hjälpa företag ... men din

Så här optimerar du din Youtube-video och -kanal

Vi har fortsatt att arbeta med vår optimeringsguide för våra kunder. Medan vi granskar och ger våra kunder vad som är fel och varför det är fel, är det absolut nödvändigt att vi också ger vägledning om hur vi kan rätta till problemen. När vi granskar våra kunder är vi alltid förvånade över den minimala ansträngning som görs för att förbättra deras Youtube-närvaro och tillhörande information med de videor de laddar upp. Ladda bara upp videon, ställ in titeln,

Vad är MarTech? Marknadsföringsteknik: förflutna, nutid och framtid

Det kan hända att jag får en chuck av mig när jag skriver en artikel om MarTech efter att ha publicerat över 6,000 16 artiklar om marknadsföringsteknik i över XNUMX år (bortom bloggens ålder ... Jag var tidigare på bloggaren). Jag tror att det är värt att publicera och hjälpa företagare att bättre inse vad MarTech var, är och framtiden för vad det kommer att bli. För det första är naturligtvis att MarTech är ett portmanteau för marknadsföring och teknik. Jag saknade en stor

Varför våra ögon behöver kompletterande färgpalettprogram ... och var du kan göra dem

Visste du att det faktiskt finns biologisk vetenskap bakom hur två eller flera färger kompletterar varandra? Jag är inte ögonläkare eller optiker, men jag ska försöka översätta vetenskapen här för enkla människor som jag själv. Låt oss börja med färg i allmänhet. Färger är frekvenser Ett äpple är rött ... eller hur? Tja, inte riktigt. Frekvensen för hur ljus reflekteras och bryts bort från ett äpples yta gör det detekterbart, omvandlat av