MeetingHero: En app för mötesproduktivitet

mötehjälte

Marknadsförare har möten hela tiden liksom byråer ... möten är livsnerven för idéer och planering. Men möten kan också vara väldigt oproduktiva. Medan många människor vill ha möten hela tiden, motstår jag ofta. Möten är beskattande och dyra. Ibland leder rädsla till ett möte där människor bara vill täcka sin rumpa. Andra gånger producerar möten mycket mer arbete även om du inte är klar ännu.

Jag skrev nyligen ett inlägg där jag frågade Är ett tomt mötesrum ett tecken på produktivitet? och för några år sedan talade jag till och med det Möten var amerikansk produktivitets död.

Jag skojade inte ... Jag hade precis sagt upp mig från ett stort företag där jag bokstavligen hade 30+ timmars möten varje vecka. Jag slutade gå till något möte som inte hade något syfte, en anledning för mig att vara där och en handlingsplan. Mina möten gick ner till en timme eller två i veckan och jag var mer produktiv än någonsin.

De säger att det finns en app för allt, och nu kanske vi bara har en för att möta produktiviteten, MeetingHero. MeetingHero är lätt att använda på vilken telefon, surfplatta och dator som helst så att du kan fånga viktiga detaljer när som helst.

mötehjälte

MeetingHero-funktioner inkluderar

 • Fånga och samarbeta i realtid - Lätt att samarbeta och fånga kritiska möten
  detaljer så att alla hörs och ingenting går vilse.
 • Kortare, fokuserade möten - MeetingHero gör det enkelt för dig och ditt team att skapa, dela och hålla sig till mötesagendor så att du kan ha fokuserade, produktiva samtal och meningsfulla takeaways.
 • Kör fler beslut - Genom att tillhandahålla precis rätt mängd struktur under ditt möte hjälper MeetingHero att styra ditt team mot att fatta beslut och komma överens om nästa steg.
 • Håll dig informerad med delbara mötesöversikter - Varje möte har en lättillgänglig, delbar mötesöversikt, så att du kan hoppa över möten och ändå hålla dig informerad.
 • Alla dina mötesanteckningar - MeetingHero organiserar alla dina mötesanteckningar från alla dina möten så att du enkelt kommer ihåg vad du pratade om, vilka beslut du fattade och vad som lämnades olöst.
 • Kalenderintegration - MeetingHero synkroniseras med Google Kalender (andra kommer snart), så att du kan skapa och bjuda in människor till möten som du alltid gör, och använda MeetingHero för att se till att dessa möten är mycket mer produktiva och engagerande.

3 Kommentarer

 1. 1

  Möten kan vara fruktansvärda ibland, jag förstår dig utan tvekan, men kan inspirera till något konstnärligt hos oss alla under en, 
  Jag går ganska uppdaterad ut från några möten. Jag har aldrig använt den här appen men jag tycker att den är ganska intressant, speciellt jag gillar den delen av ditt inlägg med funktionerna, den är ganska bra. Just nu använder jag en app som heter The Meetings från företaget som heter Exquisitus, den har saker du aldrig har tänkt på, jag gillar att den synkroniseras med många applikationer.

 2. 2

  Det är fortfarande ett ganska nytt verktyg men jag gillar det mycket eftersom det är enkelt och användbart. Det finns några grundläggande saker som du inte kan göra (inte kan ta bort "möten" som bara är kalendermöten eftersom det helt drar från din kalendersynkronisering) men totalt sett är det ett riktigt bra verktyg.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.