Möten - Amerikansk produktivitets död

mötets produktivitet

Varför suger möten? Vilka steg kan du ta för att göra möten produktiva? Jag har försökt svara på alla dessa frågor i denna humoristiska (men ändå ärliga) presentation på möten.

Detta är en förbättrad bild av presentationen jag gjorde personligen. Denna presentation den Möten har kommit ett tag har jag skrivit om möten och produktivitet tidigare. Jag har deltagit i massor av möten och en majoritet av dem har varit fruktansvärt slöseri med tid.

När jag startade mitt eget företag, upptäckte jag att jag fick mycket tid att suga ut ur mitt schema genom möten. Jag är mycket mer disciplinerad nu. Om jag har jobb eller projekt att göra börjar jag avbryta och planera om möten. Om du konsulterar andra företag är din tid allt du har. Möten kan äta den tiden snabbare än nästan någon annan aktivitet.

I en ekonomi där produktiviteten måste öka och resurserna minskar, kanske du vill titta närmare på mötena för att hitta möjligheter att förbättra båda.

Jag har haft en lässträcka nyligen och dessa böcker har verkligen inspirerat mig när det gäller mitt företag och min personliga produktivitet - Seth Godins Linchpin: Är du oumbärlig?, Jason Fried & David Heinemeier Hansson Rework och Tim Ferriss ' 4-timmars arbetsvecka. Varje bok behandlar möten i dem.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Möten för att planera möten. Varje företagsinstituts död är att ersätta individuell talang och förmåga med kollektivt inköp och kompromiss till den lägsta gemensamma nämnaren. Jag håller med mycket Doug har att säga här.

    Bra spänning = hälsosam spänning. Jag älskar att gå in på möten som redan har producerat något utan kollektivt inköp. Kalla det "proof of concept" och du är nästan alltid säker på inköp av företagsledare. Prova det: det är konstruktivt, det är proaktivt och det utmanar människor att tänka annorlunda.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.