Män mot kvinnor online shopping

män vs kvinnor online shopping

Vem gillar könsantaganden? Jag gör ... Jag gör ... främst för att allt som talar om gråa, frånskilda feta killar i 40-talet är perfekt i min livsstil. Jag är en typisk jägare när det gäller shopping ... Jag vill, jag får, jag kommer ut därifrån. Min forskning börjar vanligtvis efter att jag öppnat lådan och fick reda på att jag köpte något jag inte behövde, ville eller förstod. Jag är en ensamstående far som bor med en 19-årig dotter, Katie, som är en av de mest otroliga shopparna jag någonsin har sett. Hon ärvde absolut inte mina vanor, så jag tänker säga att det ligger i könsgenerna.

Denna infografiska från Betalningssans stavar det ... här är sex viktiga resultat från deras forskning om manliga och kvinnliga shoppingtrender:

  • Fler kvinnor än män handlar online
  • Kvinnor är fyndjägare
  • Kvinnor går efter handgjorda och vintageartiklar
  • Teknik för pojkar och skor för flickor? Tänk om
  • Kvinnor älskar appar
  • Vill du marknadsföra ditt varumärke till din kvinnliga demografi? Gå på sociala medier

Naturligtvis stöder allt detta min förutsättning att det verkligen är kvinnor som styr världen!

PaymentSense_MenVsWomenOnline-högupplöst

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.