Hur mobilplånbok erbjuder försäljning

i butik mobilplånbok erbjudanden

Jag bär min iPhone i ett helt fantastiskt, handgjord läderfodral från Pad och Quill som har plats för mitt ID och några kreditkort men inte mycket annat. Som ett resultat litar jag på mobilappar och min mobilplånbok ganska mycket. En app som jag har blivit kär i är Nyckelringså att jag kan dumpa alla mina klubbkort och lägga dem på ett ställe.

Strax efter att ha laddat upp nyckelringen körde jag hem och uppstod en varning på min telefon om att en av de butiker jag ofta hade ett erbjudande. Helt lysande ... Jag drog in, löste in kupongen och fick en hel del. Jag letade inte efter en affär och förväntade mig inte ens att shoppa den kvällen - men där hände det. Platsmedvetenhet i en applikation betalade sig för återförsäljaren!

SIM-partners har skapat en infografik som diskuterar anledningarna till varför återförsäljare / marknadsförare ska omfamna mobilplånboken under den kommande säsongen. Med semestern precis runt hörnet är det viktigare nu för marknadsförare och återförsäljare att förstå kraften i mobil shopping:

  • Hela 56% av konsumenterna säger att de vill få platsbaserade erbjudanden på sina telefoner.
  • Mobilplånbok erbjuder 64% högre konverteringsfrekvens jämfört med webbkuponger.
  • Mobilerbjudanden ökar med 26% i genomsnittligt ordervärde jämfört med statiska mobila webberbjudanden.

Jag frågade ärligt talat inte heller väntade jag inte ens erbjudandena och jag älskade det absolut! Hur mycket bättre timing kan du ge med ett relevant erbjudande än när prospektet ligger i närheten av din butik?

[box type = ”download” align = ”aligncenter” class = ”” width = ”90%”] Ladda ner SIMPartners 2015 detaljhandelsguide för mer information om hur du får ut det mesta av semestern. [/ box]

Holiday Mobile Wallet erbjuder försäljning

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.