Mosh av sockerplommon

Jag tar en paus som behövs ikväll. Jag har jobbat i flera veckor i rad och det hämtar mig.

Jag gillar inte att skriva en uppdatering på min blogg, det finns alltid något jag har lärt mig varje dag som jag tycker om att dela. Jag har redan skrivit mina tankar om youtube försäljning, ser ut som det blev sant!

Jag måste säga att det var en besvikelse att se över hälften av mina flöden ha försäljningsmeddelandet idag. Är det verkligen så viktigt? Visst är det mycket pengar ... men varför oohs och aahs?

Hur som helst, min son hade kul med Dance of the Sugar Plums och jag ville dela det med dig! Han skrev naturligtvis inte detta ... men han gjorde det till sitt eget, spelade varje lager och blandade det själv. Njut av!

[audio:http://www.billkarr.com/mp3s/The%20Dance%20of%20the%20Sugar%20Plums.mp3]

Besök Bill's webbplats att lyssna på hans andra "klassiker"!

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Hej Sean!

    Jag pratade inte om din blogg ... det var nog 100 av 160 av de flöden som jag läste hade Google Nyheter. Synd att någon inte kunde bygga en ”deduplicator” för nyhetsläsare baserat på engelska!

    Jag förväntar mig att du gör det med dina länkar till Google. Det var alla tekniska webbplatser som publicerade det som gjorde mig nöjd!

    Doug

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.