Min Analytics: Google Analytics för iPhone

min analys

KISSmetrics har släppt en ny GRATIS iPhone-applikation Min analys. Det är det snabbaste sättet att se hur dina Google Analytics -mätvärden gör när du är borta från ditt skrivbord.

Tidigare i år letade folket på KISSmetrics efter en bra Google Analytics -app för att hjälpa dem att hålla koll på sin egen data. Och de kunde inte hitta en. Antingen var mobilapparna alldeles för grundläggande och skulle inte låta dig göra några jämförelser, eller så försökte de göra för mycket och var inte enkla att använda.

Min analys visar din Google Analytics -data när du är på språng, i ett möte eller behöver en snabb uppdatering.

Med Min analyskan du jämföra dagens data med igår, samma dag förra veckan och samma dag för två veckor sedan. Du kan också jämföra gårdagens data med tidigare veckor eller veckans data med tidigare veckor.

Min analys ger dig den information du behöver direkt. Du får snabb åtkomst till dina besök, unika besökare, sidvisningar, mål, e -handelstransaktioner och e -handelsintäkter.

En kommentar

  1. 1

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.