My Wimpy Skin på MyJonesSoda.com

Jones SodaJag kollade ut http://www.myjonesmusic.com förra veckan och såg att de använde den Wimpy Flash-baserade MP3-spelaren. Det här är samma spelare som jag just hade byggt en anpassad hud för på min sons webbplats, http://www.billkarr.com. Så jag tappade de stora folket på Jones en rad och frågade om jag kunde bygga dem en hud. Det gjorde jag och "voila", de använder nu huden på sin webbplats.

De funderar till och med på att öppna webbplatsen för att få andra mönster av andra fans. Jag tycker det är en fantastisk idé.

Det är här de flesta företag förlorar webbplatsen på webben. Vad har det att göra att skapa en hud för en MP3-spelare på en Sodas musikwebbplats att göra med att sälja läsk? ALLT!!! Nätet är ditt sätt att ansluta till din publik genom relevanta meddelanden som pratar med dem. För många företag fortsätter att använda webben som ett billigt garageförsäljningsskylt.

Vad Jones gjorde genom att först sätta upp musikwebbplatsen var att de utökade sitt varumärke bortom mig till min son, som älskar musik (och listas på myjonesmusic.com). Och bortom min son, till alla hans vänner. Och så vidare, och så vidare, och så vidare. Detta är mästerligt branding av Jones Soda. Och innehållet pressas helt av oss, deras trogna kunder.

De byggde den. Vi kom. Vi fortsätter att köpa!

PS: Sockerfri rotöl är min favorit.

2 Kommentarer

  1. 1

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.