WordPress: MySQL Sök och ersätt med PHPMyAdmin

wordpress

Jag gjorde en liten modifiering av mina sidlayouter idag. Jag har läst vidare John Chows blogg och igen Probloggers blogg att placera din annons inom ett inlägg kan resultera i en dramatisk ökning av intäkterna. Dean arbetar också med sitt.

På Darrens webbplats skriver han att det helt enkelt handlar om läsarnas ögonrörelse. När bannern är högst upp på sidan hoppar läsaren över den utan fokus. Men när annonsen är till höger om innehållet, läser läsaren faktiskt över den.

Du kommer att märka att jag fortfarande försöker hålla min hemsida ren - att placera annonser utanför blogginläggen. Jag är säker på att om jag ändrar det och gör dem mer påträngande kan jag få mer intäkter; emellertid har jag alltid kämpat för det eftersom det verkligen skulle påverka läsarna som jag bryr mig mest om - de som besöker min hemsida dagligen.

Ett av problemen med att placera den här annonsen uppe till höger var att det är här jag ofta placerar en grafik för estetiska ändamål och för att klä upp mitt flöde och skilja det från andra flöden. Jag växlar vanligtvis en bit clipart antingen till höger eller vänster i inlägget med:

Bild till vänster:


Bild till höger:


Obs: Vissa människor gillar att använda stilar för detta, men anpassningen fungerar inte i ditt flöde CSS.

Uppdaterar varje inlägg med Sök och ersätt:

För att enkelt ändra enstaka bilder i varje enskilt inlägg för att säkerställa att alla mina bilder lämnas motiverade kan det göras ganska enkelt med en uppdateringsfråga i PHPMyAdmin för MySQL:

uppdatera tabellnamn uppsättning tabellfält = ersätt (tabellfält, 'ersätt_dat', 'med_ detta');

Specifikt för WordPress:

uppdatera `wp_posts` set` post_content` = ersätt (`post_content`, 'ersätt_dat', 'med_ detta');

För att rätta till mitt problem skrev jag frågan om att ersätta “image = 'right'” med “image = 'left'”.

OBS: Var helt säker på att säkerhetskopiera dina data innan du gör den här uppdateringen !!!

16 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Tack för att du ger mer information om detta ämne. Jag har sett annonser vänster eller höger motiverade tidigare på andra webbplatser så det verkar vara en populär plats. Dina annonser flödar snyggt till höger om inlägget.

  Jag kan byta till höger som motiverar mina annonser också inom en snar framtid. Det skulle vara intressant att se om ytterligare intäkter genereras som ett resultat.

  • 4

   Jag kommer definitivt att spåra dem. Totala intryck är nere något just nu, så intäkterna släpar också. Jag ska ge det några veckor att se! Jag kommer säkert att rapportera om det.

 3. 5

  Får du något med bannerannonserna på din indexsida, Doug? Jag gjorde inte bra med dem.

  I allmänhet har inläggsannonserna (180 och 250 breda) och annonserna efter ett inlägg (336 breda) fått mest uppmärksamhet.

 4. 7
  • 8

   Hej Dean,

   Jag använder en kombination. jag har PostPost plugin skrev jag ... men det gör fortfarande inte det jag verkligen behöver. Kanske en släpp eller två i framtiden?

   Resten redigerar jag helt enkelt i mitt tema.

   Doug

 5. 9

  har problem med att uppdatera andra med "rätt" gå med i mysql
  UPPDATERING ivr_data SET RIGHT (TIME, 2) = '00' VAR RIGHT (TIME, 2)! = '00';

 6. 10

  Hej Doug. Användade bara dina instruktioner för att uppdatera min e-postadress i min WP DB. Fungerade som en charm. Tack.

  BTW, stötte på det här inlägget i Google och sökte "med hjälp av mysql-sökfråga." Kom upp på tredje plats.

 7. 12
 8. 13

  Detta fungerade för mig

  UPPDATERA wp_posts SET post_content = BYT ut (post_content, 'www.alznews.net', 'www.alzdigest.com');

  eventuellt måste "ersätta" aktiveras

 9. 14
 10. 15

  Tack! Gruva insisterade på att använda "inte" runt Sök och ersätt texten. Jag använde den för att flytta alla SQL-data från en webbplats till en annan. Det sparade mycket arbete!

 11. 16

  Jag ville nyligen byta ut en sträng i MySQL i farten, men fältet kan innehålla 2 objekt. Så jag slog in en REPLACE () i en REPLACE (), till exempel:

  Byt ut (Byt ut (fältnamn, "vad vi letar efter", "ersätt första instans"), "något annat vi letar efter", "ersätt andra instans")

  Detta är den syntax som jag använde för att upptäcka ett booleskt värde:

  Byt ut (Byt ut (fält, 1, “Ja”), 0, “Nej”)

  Hoppas detta hjälper!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.