Rekommendationer för visitkort?

paul allen visitkort

Min son och jag tittar på American Psycho. Det är en störande film, men visitkort scen är min favorit (Huey Lewis är en nära sekund).

Jag har haft bloggbaserade visitkort ett tag, men nu när jag har ändrat mitt domännamn vill jag få något väldigt unik.

Några idéer? Inget i ben, snälla.

8 Kommentarer

 1. 1

  Åh snälla, vad du än gör, använd inte Vista Print igen. Låt mig åtminstone citera dig nästa gång så får du förmodligen dina kort tidigare.

  Jag ska tänka på något unikt för en design.

 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Jag vet inte mycket om visitkort, men jag vet att American Psycho är en så bra film. Speciellt om du kan hämta all den mörka, subtila humor. Jag älskar det. En av mina favoriter hela tiden.

 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Ett annat alternativ är en tjänst som TextID - ett nyligen lanserat nytt sätt att hjälpa människor kommunicera med kunder, kollegor och vänner? UTAN papper. TextID tillåter användare att köpa unika text? Domäner ?, som deras namn eller företag som gör att de kan skicka kontaktinformation och meddelanden snabbt och bekvämt. De kan exempelvis ge ut sitt ID, vård av gräsmattan eller Angie, och mottagare texter som heter 555411. På bara några ögonblick får de tillbaka en text till sina telefoner med kontaktinformation och det meddelande som TextID-medlem har valt, som också kan innehålla en pdf-fil eller broschyr.

  Uppenbarligen har den nya tjänsten ett brett utbud av applikationer, från personlig till kommersiell. Vare sig det gäller fastighetsmäklare som vill få priser och heminformation till en potentiell köpares hand medan de är ute efter ett hem, en hip lärare som ger aktuell uppgift och testinformation, en restaurang som ger veckospecialer, en klubbpromotor att trycka på helgbandet, eller någon som bara vill göra datingscenen lite enklare, Text ID fungerar bra för en mängd olika användare.

  Kolla in det på http://www.textid.com

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.