The New New Thing Podcast: With Guest Douglas Karr

The New New Thing - Gäst Douglas Karr

I Indianapolis är det ganska rörligt i marknadsföringsteknologiutrymmet med det växande antalet investeringar av HighAlpha - som föddes ur ExactTarget. Vi har delat om ett av dessa företag, Kvantifieraoch intervjuade VD RJ Talyor om vår Martech-intervju serier. Den här veckan, podcastproffs Liz Prugh av Ren Fandom berömmelse och RJ bestämde sig för att intervjua mig för deras podcast, Det nya nya tinget!

Uppdraget för The New New Thing:

Vårt uppdrag på The New New Thing är att avslöja vetenskapen om marknadsföring och sträva efter sanning och öppenhet i marknadsföring. The New New Thing ligger framför innovationsnivån och ger ledare för digital marknadsföring inspiration, vägledning, intervjuer och åtgärder med branschledare, samordnade digitala marknadsföringsnyheter och datadriven insikt.

Eftersom jag vanligtvis är intervju-ER får jag inte ofta möjlighet att vara intervju-EE så jag ville dela avsnittet här. Teamet sammanställde några utmanande frågor som sträckte sig från hur jag kom dit jag var hela vägen till vad jag tycker om vår snabbt utvecklande bransch. Du kanske blir förvånad över några av mina svar angående risk, kreativitet och adoption.

Särskilt tack till Liz och RJ för att ha mig med i avsnittet. Jag får inte ofta dela min egen historia! Var säker på att prenumerera och ställa in, de har fantastiska intervjuer med ett otroligt antal gäster.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.