Linq: Din leverantör av NFC-visitkortprodukter

Linq NFC-visitkort

Om du har läst min webbplats länge vet du hur upphetsad jag blir över olika sorters visitkort. Jag har haft post-it-lappkort, fyrkantiga kort, metallkort, laminerade kort ... jag tycker oerhört mycket om dem. Med spärrarna och oförmågan att resa var det naturligtvis inte så mycket behov av visitkort. Nu när resan öppnar upp bestämde jag mig dock för att det var dags att uppdatera mitt kort och beställa.

En sak som jag alltid fruktar är hur många visitkort jag ska köpa och hur många jag ska ta med till varje evenemang. Tills jag hände vidare Linq. Linq har en unik serie digitala visitkortsprodukter som har NFC inbäddade. Om du har följt mig ett tag vet du att jag har experimenterat med en uppsättning NFC -kort tidigare men det gick inte. Företaget hade många problem med att skriva ut dem och sedan var destinationsadressen mindre än exceptionell.

Linq är annorlunda, med en mobilapp för att bygga en gratis grundmålsida (eller betald sida med några fina uppgraderingar) samt en rad enheter du kan köpa som är NFC-inbäddade. Din målsida kan ha dina sociala profillänkar, betalningslänkar (Venmo, PayPal eller CashApp) och göra det möjligt för din besökare att ladda ner ditt kontaktkort för att lägga till dig direkt i deras kontakter.

Med Linq Pro, ett abonnemang på deras Leap-produkt, kan du också:

  • Ange vilken målsida du vill inom Språng alternativ.
  • Lägg till ytterligare innehåll på din Linq-målsida. Jag lade till en YouTube-video men du kan också lägga till möteslänkar, Spotify eller en Soundcloud-spelare.
  • Lägg till ett formulär på din sida för att fånga ytterligare information.

Med deras Premium-kort och några anpassningar kunde jag bygga ett anpassade visitkort med min logotyp på den (foto ovan) som jag helt enkelt kan hålla i mitt telefonfodral och sedan dra ut när någon frågar eller jag erbjuder mitt kort. Istället för att ge varje individ ett visitkort kan jag knacka på det till deras telefon eller så kan de skanna QR -koden på baksidan och de förs till en målsida med all min information samt en kontaktnedladdningslänk för att importera min kontaktuppgifter direkt till deras telefon!

Douglas Karr's målsida på Linq

NFC-inbäddade digitala visitkortprodukter

Linq erbjuder inte bara premiumkortet som jag köpte, de har faktiskt ett stort urval av produkter att välja mellan:

  • Linq-kort - en rad alternativ för engångskort där du kan få dem vanliga, få din logotyp tryckt på dem eller ha en hel anpassad design.
  • Linq armband - ett enkelt armband som är inbyggt i NFC ... tryck bara på armbandet med din telefon så öppnas målsidan.
  • Linq Band för Apple Watch - ett Apple Watch -band som är inbäddat i NFC ... tryck bara på bandet med din telefon och målsidan öppnas.
  • Länknav - En stationär eller bänkskrivnav som är NFC-aktiverad och har en QR-kod för den som besöker ditt skrivbord eller monter.
  • Länk Tryck - En cool cool NFC-knapp som du kan fästa på baksidan av din telefon eller telefonväska. Dessa kan också anpassas med en QR-kod eller din logotyp.

Linq för lag

Linq for teams gör det möjligt för dig att spåra dina teams nätverksprestanda när de distribuerar sin kontaktinformation till andra.

Linq för evenemang

Om du kör ett socialt evenemang erbjuder Linq märken och nav för deltagare och leverantörer. Du kan spåra anslutningar och engagemang hos deltagare, sponsorer och leverantörer!

Läs mer om Linqs produkter och erbjudanden i deras webbutik:

Douglas Karr's målsida på Linq

Avslöjande: Jag registrerade mig som Linq -ambassadör och jag använder min länk i denna artikel.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.