Apple tar anteckningar från Microsoft?

Det verkar som om jag laddar ner en annan serviceuppdatering för Vista varje vecka. Senast hade Vista ett Service Pack samma dag som Apple hade sin 10.5.3 -uppdatering för OS X Leopard. Sedan uppdateringen på Leopard har jag haft massor av problem med en webbläsare ... oavsett om det är Safari eller Firefox.

Idag bestämde jag mig för att installera om Safari för att se om jag kunde fixa det en gång för alla. När jag startade installationen mötte jag detta:
safari1052

Så de gjorde en uppgradering men försummade att uppdatera sin Safari -installation för att tillåta det? Åh kära Apple, du kanske borde vara liten. Det ironiska är att jag använder Firefox i Parallels på denna MacBookPro för att nu snabbt surfa på nätet.

2 Kommentarer

 1. 1

  Jag har haft samma problem. Låt mig veta om du får en fix för det!

  Det behöver inte sägas att jag har använt min dator mycket nyligen. Jag använde egentligen bara Mac för vad den är bra för ändå ... designändamål.

  • 2

   Bryan,

   Jag hittade en applikation som tycktes vara i konflikt och det är Orbicules undercover. Jag skrev deras stöd och tog bort ansökan helt och jag verkar klara mig bättre. Det är synd, jag älskar säkerheten som deras applikation ger. Jag bad dem skriva till mig när de skulle få det rättat.

   Jag tror fortfarande att det kan vara några fler frågor, men det här var det viktigaste.

   Doug

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.