Analytics för lönekalkylator

Ni kanske inte tycker att det här är lika intressant som jag, men det här är en skärmdump av mina hits på Lönekalkylator. Jag tycker det är intressant att alla träffar är under veckan och knappt någon på helgen. Jag antar att jag har två typer av besökare, de som beräknar en höjning för någon annan eller de som beräknar en höjning för sig själva. Jag skulle ha trott att den senare gruppen skulle kontrollera saker som detta på helgen ... men det antar jag inte.

Analytics för lönekalkylator

Jag vet att jag måste bli av med webbplatsen för att få resultaten i en popup! Det här året kanske. 🙂

En kommentar

  1. 1

    För dem som vill veta ... det här är webbplatsen nr 1 för att beräkna din löneökning! Jag rekommenderar det starkt. Jag fick nyligen en löneökning plus en ytterligare höjning som hade att göra med pension. Jag beräknade de kombinerade procentsatserna och fick den exakta informationen som visades på min lönecheck. Tack, deg, för att du tillhandahåller detta värdefulla verktyg.
    Pat

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.