Plaxo Desktop Notifier - Uppdateringar från ditt nätverk

Plaxo har varit ett otroligt användbart verktyg för en bra stund och det blir helt enkelt bättre. För några veckor sedan slängde jag min mobiltelefon i bildörren. Det var en perfekt hit, dissekera telefonen i två fysiska bitar. Jag fick en ny telefon (få alltid försäkring!) Nästa dag men jag hade tappat bort min adressbok.

Jag gjorde en snabb sökning i Verizons applikationer och upptäckte att de hade Plaxo som en av dem. Jag laddade upp den och nu kan jag synkronisera min telefon med Plaxo på de kontakter jag väljer. Det sparade mig månader av att svara på samtal utan att veta vem som var i andra änden.

Nu kommer Plaxo Desktop Notifier

När folk som jag är ansluten till Twitter, postar på deras blogg eller gör ett antal andra ändringar får jag en skrivbordsavisering. Sedan jag följ automatiskt på Twitter, Twhirl håller ganska upptagen och jag saknar faktiskt några tweets från folk in mitt nätverk.

Även om jag har massor av anslutningar på LinkedIn, tycker jag att det Plaxo är mycket mer av en tillgång för mig eftersom det håller alla mina adressböcker (och telefon) synkroniserade. Jag har inte något emot att betala för tjänsten heller. Att tänka på att någon av mina datorer eller min telefon kan gå förlorad och jag fortfarande har min adressbok är ett sinne som är värt att betala för!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.