PostPost-plugin för WordPress uppgraderat

wordpress logo

Det här inlägget har upphört. Det finns mycket i förvaret - en som jag tyckte är ganska trevlig är efter innehåll.

En av de mer populära pluginsna jag har utvecklat för WordPress är PostPost. Många människor vill anpassa sina sidor, inlägg och flöden men att göra det inifrån temaredigeraren kan vara ganska komplicerat. Detta plugin låter dig skriva innehåll före eller efter inlägg på en sida, alla sidor eller bara i ditt flöde.

Nyligen har jag gjort en tävlingsfördelning via mitt flöde och plugin har kommit till hands! Jag lägger in ett meddelande innan mitt inlägg för folk att skicka mig ett specifikt ämne. Det första e-postmeddelandet jag får vinner en prenumeration på .net på $ 125, en fantastisk tidning som täcker massor av ämnen med onlineteknik (och lite marknadsföring). Några dagar senare tillkännagav jag också vinnaren via plugin!

postpost-inställningar

Med PostPost kan du dra nytta av är_matning, is_page och är singel WordPress-funktioner utan att behöva förstå hur du redigerar ditt tema eller skriver kod. Ladda ner PostPost från pluginsidan.

Jag uppdaterar vanligtvis inte ett plugin om jag inte har fått massor av feedback för en funktion eller försöker lära mig något nytt. I det här fallet ville jag införliva jQuery som ingår i WordPress. Det var dock inte så enkelt som jag trodde. Först var jag tvungen att lägga till ramverket till plugin-programmet med en specifik WordPress PHP-funktion:

Inom jQuery-koden finns det också några mindre ändringar. Vanligtvis skrivs ett samtal för att initiera jquery så här:

$ (dokument). klar (funktion ()

Inom WordPress ser det ut så här:

jQuery (dokument). klar (funktion ($)

Detta var ett roligt projekt och har verkligen kommit till hands! Naturligtvis har jag också lagt till lite kod för att publicera min bloggs flöde också på den administrativa sidan - det är ett gratis plugin, så varför inte marknadsföra min blogg i utbyte.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.