Förhandlarnas vana vid köp

förköp tablettvanor

Den andra natten hade jag min kundvagn full på Apple.com med en helt ny MacBook Pro med näthinnavisning. Mitt finger svävde bokstavligen över köpknappen. Min nuvarande MacBook Pro är fortfarande en fantastisk maskin men det börjar verkligen kännas långsamt jämfört med alla nya Mac-datorer som kommer ut. På den tiden tittade jag på en tv-show som beskriver MacBook Pro och jag var på min iPad. När jag börjar tänka på mina online-köpvanor verkar det vara normen ... Jag surfar och handlar medan jag tittar på tv eller tar en paus från jobbet.

Från Milo Infographic: En studie genomförd av e-tailing-gruppen på uppdrag av Local Corporation fann att dagens konsumenter har utvecklat unika beteenden före köpet - även när de handlar lokalt - drivna av användning av teknik och mobila enheter. Vi tittar på vanor före shopping hos dessa lokala och mobila konsumenter.

Milo tack för att du bläddrar i c5

Obs! Jag köpte inte MacBook Pro. Även om jag verkligen kunde motivera det för jobbet är vi inte i stånd att spendera pengar på hårdvara just nu. Jag kastade snabbt klaffen på min iPad och gick tillbaka till att drömma om den. (Det hjälpte också att det inte skulle vara här på några veckor om jag hade köpt det).

En kommentar

  1. 1

    Det här är en fantastisk infografik eftersom det inte är överväldigande att titta på. Vissa av dem har alldeles för mycket "info" på sig. Åtminstone beskriver det vad jag säger till människor hela tiden: Du är konsumenter som är riktigt smarta, de söker ständigt på mobila enheter för att hitta dig, hitta bättre alternativ, läsa recensioner och hitta priser.

    PS Hoppas du får den nya macbooken snart!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.