Förutsägelse: Ditt företag kommer att vara ett e-handelsföretag

Depositphotos 7866924 s

Har du sett vår nyligen lanserade webbplats? Det är verkligen ganska otroligt. Vi har arbetat med design och utveckling av vår publikation i över 6 månader och jag kan inte berätta hur mycket tid vi har spenderat. Frågan var helt enkelt att vi inte kunde utveckla tillräckligt snabbt för att avsluta tillräckligt snabbt. Enligt min åsikt gör den som bygger ett tema från grunden idag en bett för verksamheten de jobbar med.

Jag kunde gå ut och spendera $ 59 på ett digitalt tidningstema, byggde ett anpassat tema för våra anpassade integrationer, flådde märket av temat på nytt, och jag var igång inom veckan. Vi kommer fortfarande att rulla ut några ytterligare integrationer, som vår Podcast och ett White Paper-bibliotek, men du skulle bli förvånad över vad som kom med temat.

En aspekt som var ett måste var att den kom med WooCommerce fullt integrerad. Woo, tillsammans med dess teman och handelsmotor, var nyligen köpt av Automattic - företaget som äger WordPress. Enligt min ödmjuka åsikt tror jag att det är ett lysande beslut. Varför? Eftersom jag förutspår att varje enskilt företag - antingen B2B till B2C - kommer att ha någon aspekt av självbetjäningsbeställning via webben.

Återförsäljare och e-handelsföretag är redan på det. En rungande trumslag på IRCE i Chicago var att det inte handlade om att sälja i din butik på din webbplats. Det handlade om att sälja genom alla andras butiker på alla andra webbplatser. Små återförsäljare har logistiska system, innehållssystem och uppfylningssystem som gör det möjligt för dem att sälja över dussintals butiker online förutom sina egna.

Faktum är att konsumenter (och företag) litar på webbplatsen de köper från. Om du köper på Amazon ofta kommer du inte att köpa eftermarknadsgolvmattor från någon kille på Internet. Men om den killen på Internet också säljer sina golvmattor på Amazon, så köper du dem.

Du tappar redan försäljningen online

Innan jag åkte till Chicago fick jag ett mail från Rikstäckande försäkring som jag behövde betala min bilräkning. Jag loggade in på mitt konto och kunde inte hitta något sätt att betala räkningen. Jag återvände till jobbet och tänkte att jag skulle ringa min agent senare. Några dagar senare fick jag ytterligare ett meddelande om att min försäkring skulle upphöra om jag inte betalade min räkning. Jag loggade in och försökte igen till ingen nytta - jag kunde inte ens hitta en betala min räkning på deras nya rena gränssnitt. Jag ställde en påminnelse om att ringa min agent.

Nästa dag gick jag till jobbet och blev upptagen och ringde aldrig till min agent. När jag kom hem var det säkert ett mejl om att min försäkring skulle löpa ut den natten vid midnatt eftersom jag inte hade betalat min räkning. Inte bra ... Jag körde till Chicago nästa dag och jag skulle inte vara oförsäkrad.

Så jag vände över min webbläsare till Geico. Efter några minuter fick jag en offert i realtid och en trevlig fettknapp för att köpa policyn. Jag klickade på knappen och det stod att de skulle skicka pappersarbete till mig och när jag fyllt i det skulle min policy vara live. Du måste skämta med mig.

Nästa upp - Progressiv. Jag skrev in min information och de fyllde i min bilinformation för både mig och min dotter. Några klick senare och jag fick ett nytt försäkringskort och försäkringskort att sätta i min bil. Det tog ungefär tio minuter ... och jag faktiskt gjorde spara pengar. Detta förvånade mig eftersom jag hade varit hos Nationwide i över 20 år.

Förlorade Nationwide mig på grund av sin försäkring? Nej, jag hade inget emot deras försäkring och jag gillade verkligen min agent. De förlorade mig helt enkelt för att jag inte kunde tjäna mig själv online.

Ditt företag och mitt företag är inte annorlunda. Vår nya webbplats är helt kommersiell och vi kommer att börja sälja både produkter och tjänster direkt till våra läsare. Jag tvivlar inte på att detta kommer att bli ett växande intäktsflöde för oss framåt och att den praktiska byråtjänsten vi för närvarande erbjuder så många kunder långsamt avtar.

Jag bryr mig inte om du klipper gräsmattor eller skilsmässor - precis som folk förutspådde att varje företag skulle vara ett förlag, min förutsägelse är att varje företag kommer att ha en e-handelsplats snarare än senare!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.