PressRush: The Polite Pitching Platform för Journalist Outreach

presskörning

Varje dag får jag dussintals platser i min inkorg. Många av dem är dåligt skrivna, de flesta är inte relevanta för min webbplats, men det finns alltid en guldklump i högen av PR-skräppost så jag är uppmärksam. Jag fick en tonhöjd den här veckan där e-postmeddelandet verkade ganska annorlunda och gav mig en positiv tonhöjdsupplevelse.

Jag älskar detta tillfälle att informera PR-företaget i andra änden om tonhöjdens noggrannhet. Om jag gillade tonhöjden (som låg under knapparna) var jag helt enkelt tvungen att svara på e-postadressen den kom ifrån. Vilket fantastiskt sätt och ett artigt sätt för PR-proffs att säkerställa relevans för den influenser eller bloggare de kommunicerar med.

Medan jag svarade på den specifika tonhöjden kollade jag också ut plattformen den var skriven på - Pressrush. Med Pressrush kan du ställa in varningar om ämnen, skapa tonhöjder, undersöka influenser och utveckla anpassade listor att skicka till. Och när dina platser skickas använder de metoden som jag beskriver ovan.

Jag tror starkt att lösningen inte är att skicka fler platser. Lösningen är att bygga långvariga relationer som börjar med personliga, väl undersökta, mycket riktade och korrekt tidsbestämda uppsökningar. Med PressRush planerade jag att bygga ett verktyg som hjälper dig att göra just det. Ville Laurikari, grundare av Pressrush.

Att skapa en lista är enkelt med hjälp av den interna sökmotorn för journalister. Här är ett resultat för analys och statistik, där du verkligen hittar din:

Pressrush -sökning

Och om du klickar på min profil kan du få alla de senaste inläggen som jag har publicerat tillsammans med länkar till mina sociala profiler och e-postadress.

Douglas Karr

Mål kan filtreras efter ålder, plats och publikation. De kan också sorteras efter recency eller relevans. När du har granskat varje journalist kan du lägga till dem i en specifik medialista som kan laddas ner eller läggas till. Bäst av allt, när dina kontaktuppgifter ändras hålls dina listor uppdaterade.

Registrera dig för en Pressrush Trial

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.