Handelszoner gör offline-handeln säkrare

Säker handel och e-handelszon

När jag kollade Facebook i morse dyker en väldigt cool historia upp från min lokala polisavdelning. De utsåg en plats i centrum och intill våra kommunala byggnader som en e-handelshandelszon. Det finns parkeringsplatser och en automatisk ringknapp i händelse av en nödsituation.

Det är inte ofta jag skriver om nyheter som denna, men det är faktiskt det första jag hörde om det. En sinnesvän på Twitter sa till mig att de faktiskt är över hela landet. Med lite forskning upptäckte jag att de är i Atlanta, Chicago och massor av andra städer.

Evan delade till och med en länk till en onlinekatalog:

Säkra handelsstationer

Genom att lokalisera zonerna intill polisen är det mindre troligt att människor som säljer olagliga eller stulna varor på nätet går med på att träffas där. Och brottslingar som hoppas kunna råna eller överfalla dig kommer inte att dyka upp heller!

Erbjud säker upphämtning

Med fler och fler e-handelsföretag som verkar utanför hemmet verkar detta vara en fantastisk möjlighet för regionala företag. Om du säljer lokalt kanske du vill lista säkra handels- eller e-handelszoner på din webbplats och erbjuda upphämtning på dessa platser istället för ditt hem.

Jag var väldigt glad att se detta erbjudas i min egen lilla stad. Grattis Greenwood! Och tack för tillåtelse att använda bilderna.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.