Söker efter blogginlägg med Technorati

Technorati är ett fantastiskt verktyg - men jag är inte säker på hur bra alla funktioner i det verkligen marknadsförs. En av funktionerna som jag gillar är möjligheten att söka i alla bloggar efter vissa taggar. Jag prenumererar till och med på några sökningar.

TipsGå till http://www.technorati.com/tag och du kan hitta de bästa taggarna den här timmen ELLER du kan ange några söktermer. Det resulterande URL kommer att se ut så här: http://www.technorati.com/posts/tag/adobe+apollo (om du söker efter adobe apollo).

Technorati bloggtaggsökning

Om du märker kan du faktiskt prenumerera på det RSS mata nu! Använda en feed-läsare som Google Reader, kan du få de senaste blogginläggen på “Adobe Apollo” eller vilket ämne du helst när de publiceras! Det är ungefär som att skapa en varning för hela blogosfären.

En alternativ användning för detta är att söka efter ett ämne innan att blogga om det. Detta kan ge ditt innehåll några robusta referenser och trackbacks!

9 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej, jag kan fortfarande inte få Technorati att uppdatera min blogg! Jag har pingat dem i DAGAR ~! När det gäller teknisk support misslyckas ingenting som framgång:

  "Om du inte hör något från någon inom en vecka, acceptera våra ursäkter för förseningen, eftersom vi kan uppleva en eftersläpning i Support."

  Usch!
  Vince

 3. 3

  Vince,

  När det hände mig förlorade jag ett par månaders historia med Technorati. Det tog ett tag, men så småningom fixade de det. Jag kan inte föreställa mig alla bloggar som detta måste hända med och hur lång tid det måste ta för dem att fixa det. Jag försökte till och med ta bort min blogg från dem och börja om ... fungerade inte. De verkade fortfarande använda någon cachemekanism.

  Ha tålamod. Jag är säker på att de kommer att fixa det!

 4. 4
 5. 5

  Vince, förlåt att du var tvungen att nå oss via Dougs blogg, men jag hittade problemet med din bloggs konfiguration i vårt system, fixade det, genererade en ny ping, och jag ser nu dina senaste inlägg i vårt index.

  Återigen, ledsen för det. Dorion

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.